Neil Warner / Splash News
Dirljiva rođendanska čestitka

Eva Longoria zaljubljena je u supruga preko ušiju: On je najbolje biće na svijetu

José i Eva su nerazdvojni od prvog spoja, a ona za njega ima samo riječi hvale.

José i Eva su nerazdvojni od prvog spoja, a ona za njega ima samo riječi hvale.

Nakon dva propala braka, s Tylerom Christopherom (2002.-2004.) i Tonyjem Parkerom (2007.–2011.), Eva Longoria u kasnim je tridesetima napokon pronašla ljubav svog života.

Eva je Joséa José 'Pepea' Bastóna nakratko upoznala 2013. godine, no tada je hodala s bratom Penelope Cruz pa je taj susret brzo zaboravila.

Drugo upoznavanje bilo je ključno i fatalno - kako je Eva opisala: "Anđeli kao da su pjevali, a oko njega je blistala svjetlost, odmah smo osjetili kemiju".

Par je izašao na ručak koji je potrajao četiri sata i tako je krenula velika ljubavna priča koju će uskoro okruniti i rođenje njihove prve bebice.

CODE: SMTK
MYKONOS, Greece, 8th September 2017
EVA LONGORIA AND PEPE BASTON HOLIDAYS IN GREECE.
Eva Longoria with her husband Jose Baston,( Pepe Bastón) accompanied by their friends including  Amaury Nolasco, enojyed a shopping day at Mykonos town and after that a lunch at Nammos restaurant beach. They played a game of cards and we could see the couple kissing each other with tenderness while they were dringing some wine.Eva made many selfies during the day with her cell phone, Image: 349003247, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Look Press Agency
Profimedia, Look Press Agency

2015. José je Evu odveo u Dubai i tamo je zaprosio, a 2016. par je stao pred oltar u Meksiku, nakon tri godine i pet mjeseci veze.

43-godišnja Eva u supruga je još uvijek zaljubljena preko ušiju što je pokazala načinom na koji mu je danas čestitala rođendan.

Na svom Instagram profilu Eva je objavila zajedničku fotografiju i napisala: "Sretan rođendan najboljem ljudskom biću na svijetu. Tako sam sretna što te imam kao partnera, kao supruga, kao najboljeg prijatelja, kao moje sve. Nadam se da ću idućih 50 godina provesti kraj tebe u smijehu i uživanju u svakom trenutku koji nam Bog podari. Volim te, dragi moj. Sretan rođendan!"

Linker
03. svibanj 2024 02:46