Profimedia
TREĆA PRINOVA

Euforija u kraljevskoj obitelji zbog nove trudnoće Kate Middleton

Samo godinu i pol nakon rođenja princeze Charlotte, Kate Middleton opet je trudna. Britanski mediji raspisali su se o euforiji koja vlada u kraljevskoj obitelji zbog treće prinove vojvotkinje od Cambridgea i princa Williama.

Jedina članica kraljevske obitelji koja nije oduševljena ovom viješću je Kateina sestra Pippa. Ona je zabrinuta da će još jedna kraljevska beba zasjeniti njezino skorašnje vjenčanje s Jamesom Matthewsom. Moguće je da se planirano vjenčanje i odgodi jer je Pippi doista stalo do toga da fokus medija bude na njoj.

Vijest o prinovi još nije službeno potvrđena, ali očito je da se s Kate Middleton nešto događa. Naime, vojvotkinja je strašno smršavjela i, prema nekim izvorima, trenutačno teži svega 40 kilograma. Neki to pripisuju problemima u trudnoći, ali sve su glasnija i nagađanja da je vojvotkinja jednostavno bolesna. Njezina majka Carole Middleton preselila se na kraljevsko imanje kako bi zajedno s Williamom brinula o kćeri i njezinom zdravstvenom stanju.

U svakom slučaju, ako su vijesti o trudnoći ipak točne, nema dvojbe da će se prinovi najviše obradovati trogodišnji princ George i jednoipolgodišnja sestrica Charlotte.

Linker
19. travanj 2024 05:06