neodoljivi zajedno

Engleski šarmer više ne može skrivati sreću: Konačno otkriveno da čeka bebu s kolegicom

Nakon što su uspješno čuvali informaciju o vezi i zarukama, slavni par dosta dugo je skrivao trudnoću pa je glumica tek u srijedu na premijeri svog filma otkrila da je trudna.

Engleski glumac Tom Hiddleston i glumica, pripovjedačica, dramaturginja i redateljica Zawe Ashton uskoro će postati roditelji. Javnost to niti ne bi znala da se Ashton nije pojavila na crvenom tepihu u New Yorku na premijeri povijesne drame 'Mr. Malcolm's List' u kojoj glumi.

U Sabina Bilenko Couture puder-ružičastoj haljini sa svjetlucavim detaljima Ashton je izgledala vrlo glamurozno, a nije bilo moguće ne primijetiti njezin trudnički trbuh.

Iako Hiddleston nije bio nazočan, glumici su se pridružile kolegice i kolege Freida Pinto, Sope Dirisu, Theo James i Sianad Gregory, s redateljicom Emmom Holly Jones.

Par jako dobro čuva svoj privatni život pa su uspjeli dosta dugo skrivati da su se zaručili. Hiddleston je tek prije dva tjedna potvrdio da se zaručio s Ashton, kratko prokomentiravši za Los Angeles Times da je "jako sretan".

image

Zawe Ashton pokazal je trudnički trbuh na premijeri filma Mr. Malcolm's List.

DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Šuškanja o zarukama, međutim, počela su kada se Ashton na dodjeli BAFTA nagrada u ožujku pojavila s velikim dijamantnim prstenom na ruci, a glumica je tad ruku vješto skrivala od fotografa.

Čitajte i: Tom Hiddleston potvrdio da su šuškanja točna: Glumac će oženiti svoju slavnu djevojku

Nekoliko dana nakon tog događaja, People je potvrdio da se slavni par zaručio.

Zajedno su glumili u predstavi "Izdaja"na Broadwayu 2019., a prvi su se put zajedno pojavili na dodjeli nagrada Tony još u rujnu prošle godine.

image

Tom Hiddleston and Zawe Ashton na BAFTI.

ANTHONY HARVEY FOR BAFTA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Izvor blizak paru rekao je da se među njima uvijek osjete "iskrice".

"Javno su vrlo privatni i suzdržani, ali iza kulisa jednostavno se mogla vidjeti lijepa kemija. Oči su im svjetlucale kad su se gledali", rekao je izvor, dodavši da je Tom uvijek bio vrlo privatna osoba, no da je potpuno drukčiji kad su kamere ugašene.

Hiddleston je prije Ashton bio u vezi s glazbenicom Taylor Swift koja ga je navodno ostavila nakon samo tri mjeseca veze. Razlog prekida nije poznat, no šuška se da mu je zamjerala da ju koristi za medijsku pozornost, dok su bliski izvori tvrdili su da njemu nije odgovaralo što je njihova veza toliko javna.

Linker
18. travanj 2024 02:07