NEKAD I SAD

Emotivna poruka Renea Bitorajca: ‘Nemamo puno toga, ali svi imamo osmijeh na licu‘

Rene Bitorajac, koji sa suprugom Anom odgaja dvoje osnovnoškolaca, sina Gabrijela i kći Larisu, svakodnevno se susreće s izazovima odgoja, a danas se emotivnom porukom prisjetio što je njegova generacija imala u odnosu na današnju djecu.

Zagrebački glumac i suvlasnik kazališta Luda kuća, Rene Bitorajac (48) razgalio je danas svoje pratitelje na Instagramu objavivši emotivnu poruku uz fotografiju iz Osnovne škole. U sveopćem kaosu oko epidemije mnogi se prisjećaju sretnijih i bezbrižnijih vremena, posebno djetinjstva u kojem nisu imali mnogo materijalnog, ali su imali mnoštvo drugih vrijednosti.

„Osnovna škola Ivan Gundulić, tamo negdje početkom osamdesetih. Nemamo mobitele, nemamo kompjutore, nemamo iPad uređaje, nemamo SPS-ove, MP3, romobile na struju, dronove, nemamo Colu u limenci, nemamo tenisice koje svijetle, nemamo crtiće od 0-24, nemamo društvene mreže, nemamo Internet, nemamo puno toga, ali zato svi imamo osmijeh na licu i imamo jedni druge. Kome je bolje?! „ pita se Rene.

Na fotografiji sa školskim prijateljima Rene stoji u zadnjem redu u crvenoj majici i s tada popularnom „bubi” frizurom. Njegovim pratiteljima ne nedostaje smisla za humorom pa su prokomentirali kako su osamdesetih, osim osmijeha na licu imali i kosu.

Glumac nije propustio u svom stilu ni prokomentirati prvi dan škole prije nešto više od mjesec dana uz fotografiju iz učeničke knjižice. „Mi smo malo sretnije kretali u školu. Za pleksiglas sam prvi put čuo na tehničkom u srednjoj školi, a sad im stoji po stolovima. Inače, fotka u koloru je tada bila opasna šminka... Kad ste vi krenuli u školu?”

ČITAJTE I:

Rene Bitorajac o temi na koju su neki možda zaboravili: 'Izolacija ne pada svima lako...'

Rene Bitorajac: 'Moja srodna duša je vesela i brižna majka te voljena žena'

Rene Bitorajac ispred bolnice snimio video koji šokira: 'Snimi red, kao da se lova dijeli'

Linker
19. travanj 2024 19:06