Lucija Lugomer
 Lucija Lugomer / Instagram
nedavno dobila sina

Emotivna ispovijest Lucije Lugomer o odrastanju bez majke: 'Moj tata je veliki heroj. Itekakav muškarac!'

Naša najpoznatija super size manekenka ovog je vikenda na svijet donijela svoje prvo dijete. Suprug Danijel Grlić i blogerica dobili su sina. U emotivnoj objavi na društvenoj mreži osvrnula se na svoje djetinjstvo i odrastanje bez majke.

Dirljivim riječima Lucija Lugomer, naša super size manekenka, zahvalila se svom suprugu na svoj ljubavi i podršci koju joj je davao za vrijeme trudnoće i tijekom poroda. Koliko su sjedinjeni u ljubavi, jasno je i danas. 'Hvala ti kao muškarcu koji se trudi iz dana u dan biti najbolji muž na svijetu. Hvala ti što si svih ovih 40 tjedana bio uz mene, i to bez jedne iznimke. Hvala ti što učiš uz mene i od mene. Hvala ti što ti to nije teško priznati. Hvala ti što si mi pružio dvije najljepše uloge mog budućeg života. Hvala ti što si ponosan i što razumiješ kada niti ja samu sebe ne razumijem. Hvala ti što si zaljubljen te ono najbitnije, zato što se to itekako osjeti', piše Lugomer na svom Facebooku.

Progovorila je i o činjenici da ju je odgojio i podigao samohrani otac. 'Vrlo često kroz trudnoću pričamo o ljubavi između majke i djeteta, a ja vam iz prve ruke moram reći kao dijete samohranog oca da je za mene moj tata također veliki heroj. Jer ovu Luciju koju vi danas gledate, čitate, razumijete i podupirete, volite, je također stvorio muškarac. Itekakav muškarac! Muškarac koji je svoju ženu volio najviše na svijetu, no, ostao bez nje nakon mnogo godina ljubavi zbog teške bolesti', u emotivnoj objavi otkrila je Lucija.

'Danijele, ti si sada taj heroj jer ljubav između djeteta i oca je također izričito posebna i to ne smijemo zaboraviti govoriti. Često se od njih očekuje da budu čvrsti, hladno, ozbiljni, a u stvari i oni uče biti najbolji što mogu i znaju i to vrlo često s velikim upitnikom iznad glave koji se iz nekog razloga eto - ne bi smio priznati. Hvala vam svima na divnim željama, savjetima i čestitkama. Hvala vam što znate biti sretni tuđom srećom', zaključila je plus size manekenka i influencerica.

Linker
20. travanj 2024 03:42