Profimedia, Backgrid USA
OVO SLAMA SRCA

Emotivan susret bivših supružnika: Jennifer i Justina veliki je gubitak ponovno spojio

Glumica Jennifer Aniston držala se za ruke s bivšim supružnikom Justinom Theroux kako bi se zajednički oprostili od kućnog ljubimca Dolly koju su smatrali članom svoje obitelji.

Jennifer Aniston možda je sve rasplakala svojom ulogom u filmu Marley i ja, no sada je tu bol osjetila i u privatnom životu. Pas Dolly ujedinio je bivše bračne partnere Jennifer (50) i Justina Therouxa (47) u nedjelju, kada su odlučili zajedno nazočiti oproštaju od bijelog vučjaka kojeg su imali 13 godina.

Iako su se službeno razveli 2017., oproštaj od ljubimca ponovno ih je spojio. Jennifer ga je udomila 2006. i nazvala ga je po pjevačici Dolly Parton.

"Tijekom zalaska sunca nakon herojske bitke punopravna članica naše obitelji i naša velik zaštitnica Dolly je položila svoj mač i štit. Bila je okružena cijelom svojom obitelji", napisala je zvijezda serije The Leftovers.

Prilikom ceremonije oproštaja bivši bračni par se držao za ruke kraj svoje Dolly po kojoj je bilo posuto cvijeće, a oproštaj su doživjeli vrlo emotivno i duhovno.

instagram

"Nikad vas ne napušta i ne poznaje osjećaj nezahvalnosti, to je pas. Vjeran i iskren, čak i u smrti. Počivaj u miru, Dolly", stavio je na kraj emotivnog posta poznati glumac.

U časopisu In Touch, slavni par je svoje kućne ljubimce, njih ukupno četiri, nazvao svojom djecom. Kod Jennifer je živjela Dolly, terijer Clyde i pit bull Sophie, dok je drugi pit bull bio u New Yorku s Justinom.

"Muškarci dođu i odu, ali pas je uvijek s vama. Žao mi je što psi ne žive duže, nego im moraš reći zbogom. Takve stvari me stvarno žaloste. Ljubav koja dolazi od psa je bezuvjetna i stvarno se na to navučeš. Oni su iskreni prijatelji. Iako imam nekoliko divnih ljudskih prijatelja, prijateljstva sa psima su vrlo posebna. Ok, možda mi ne pišu poruke ili kupuju mi cvijeće, ali čine toliko toga. Najdraže mi je to što se nikad se ne žale. Super je opuštajuće s njima gledati TV ", rekla je glumica koja je s Justinom kupila kuću od 22 milijuna dolara nakon što su u romantičnoj vezi bili manje od godinu dana. Zaručili su se u kolovozu 2012., a objavili su da se rastaju 2017. 2018. Jennifer i Justin su se dogovorili da će se bez obzira na rastavu zajedno brinuti za svoja četiri psa i to itekako dokazuju primjerom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

ITS NATIONAL RESCUE DOG DAY! So I’m celebrating by featuring SPOT (and by posting a lot of QUALITY Kuma content. ) BUT SPOT !!! At the very least you can follow him @adopt_spot_at_apa , repost, tag the shit out and him (here’s a good trick... tag a lot of famous Insta-people. ? they won’t know. Look how many people I blew up) and BOOM! SPOT GETS A HOME! Remember when i featured SPOT back in January!? HE’S STILL AT @austinpetsalive. This goof literally FELL into my arms in the first 5 seconds i met him... and look at that smile!!! C’MON TEXAS!!! You got the biggest state and in the whole dang country (and really big ‘s)! YOU can find a home for this pup! Helping spot find a home makes room for another dog to find a home, and so on and SO ON, AND SO ON! Until we #adoptthemall !!!You get the picture. And as always... #adoptdontshop #pitbull #nationalrescuedogday #nokill

Objavu dijeli justintheroux

Linker
19. travanj 2024 15:53