ana i luka pilepić

Emocije prštale na sve strane: Mama i sin u MasterChefu doveli publiku do suza

Druga emisija MasterChefa gledatelje je do suza razgalila prilikom predstavljanja natjecatelja, a posebno emotivan trenutak bio je kada je natjecateljica prve sezone MasterChefa Ana Kovačević Pilepić sinu Luki predala pregaču nakon što je morala ocijeniti njegovo jelo.

„Prijavio sam se iz ljubavi prema kuhanju i na nagovor obitelji - da vidimo tko će biti bolji, ja ili mama'', izjavio je Luka Pilepić (19) čija je majka Ana Kovačević Pilepić bila natjecateljica prve sezone MasterChefa te je sada došla u emisiju podržati sina. Iako je student Građevinskog fakulteta, plan mu je napustiti isti i upisati Gastronomski fakultet.

Za tročlani žiri pripremio je pačja prsa s čašicama od lisnatog tijesta punjenima s umakom od gljiva i indijskih oraščića. I Lukina mama je imala priliku kušati jelo jer je žiri i bivšu natjecateljicu pozvao u studio pa je dobila nemalo lak zadatak – sjesti u stolicu žirija i prokomentirati Lukino jelo.

image
Ana i Luka Pilepić
NOVA TV

''Moram priznati da je osjećaj zastrašujući'', priznala je Ana koja je primijetila da je jelo ukusno napravljeno, iako je smatrala da je umak malo težak, a time se i chef Bašić složio. Cher Tomljanović mu je odmah dao prolaz, a chef Vukadin je šapnuo Luki da je pregača njegova i da ode do mame da mu je preda. ''Ova pregača zbog toga još više vrijedi'', rekao je Luka i potom zagrlio majku kojoj su oči od ponosa bile pune suza radosnica.

Tko je fatalno zgodni zagrebački kuhar zbog kojeg jedva čekamo Masterchef?

Publiku, a i žiri osvojila je i Zagrepčanka Mirela Majetić (48) koja je ispričala ispred kamera i svoju životnu priču. Samohrana je majka, radi tri posla, vezana je za svoje dvije kćeri, te nije imala lagan životni put. "Imate tu ljubav, potreban vam je netko stručan da vas usmjeri na tom putu'', izjavio je Vukadin. Mireli je žiri dao prolaz dalje.

image
NOVA TV

Hranom je pak najviše oduševila Sandra Bilonić (50) iz Osijeka koja je pripremila tortelone s umakom od karamelizirane kruške. ''Najbolje jelo koje sam danas probao'', komentirao je Vukadin te dovršio jelo iz tanjura, a prolaz dalje dao je Sandri i chef Bašić. ''Mogu reći da me ovo jelo vratilo u djetinjstvo, hvala vam na emociji, od mene imate jedno veliko da'', komentirao je Tomljanović.

Ljubimac žena, mlada zvijezda i ugledni profesor - Novi žiri MasterChefa otkrio nam što nas čeka u popularnom showu

Linker
16. travanj 2024 05:11