DAŠAK ARISTOKRACIJE

Emma Stone na premijeri novog filma u Ateni zablistala u stilu grčke boginje

Na crvenom tepihu glumica se pojavila u zanimljivoj aristokratskoj kreaciji, koju potpisuje luksuzna pariška modna kuća Louis Vuitton, nakon projekcije obukla je sasvim drugačiju, modernu, kombinaciju kojom je također briljirala.

Američka glumica Emma Stone, utjelovila je novu ulogu u grčkom nijemom filmu "Bleat", koja je bila pravi izazov za nju, a sada se na projekciji filma pojavila u elegantnom plavom izdanju. Haljina s otvorenim ramenim i rukavima u stilu šišmiša savršeno joj je pristajala, dok je tanki struk dodatno naglasila crvenim remenom. Kreaciju potpisuje Louis Vuitton.

image

Kreaciju potpisuje Louis Vuitton

SPLASH/PROFIMEDIA

S zlatnim detaljima na haljini, glumica nas je odvela u neka davna vremena aristokracije sa svojim izgledom, a cijeli look upotpunila je glamuroznom šminkom sa suptilnim smokey-eyeom i ružičastim ružom.

image
ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

I dok u crno-bijelom filmu glumi mladu udovicu, u stvarnom životu po svemu sudeći odlično ide, a sa svojim modnim odabirima gotovo nikad ne razočara. Što god da odjene Emma Stone izgleda jednostavno fantastično!

image
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Potpuno drugačije izdanje

Nakon projekcije je izašla na pozornicu kako bi govorila publici u Kulturnom centru Zaklade Stavros Niarchos te se pojavila u sasvim drugačijem izdanju, netipičnom plavom odijelu.

image

Mondno nepogrešiva i u modnernoj kombinaciji.

ARIS MESSINIS/AFP/PROFIMEDIA

Oversized blejzer, ali i jednostavne otvorene sandale u srebrenom tonu začinile su njezin drugi look, a sve je dodatno ukrasila s dvije pozlaćene ogrlice. Izgledala je jednostavno šik elegantno, a nije ni tajna da se vrlo rijetko nađe na meti modnih kritičara, budući da nije sklona modnim greškama. Ako ste dosad izbjegavali oversized odijela, možda je vrijeme da se odvažite jer glumica ovim jasno poručuje da je vrijeme da se udaljimo od klasičnog.

image

Emma Stone

ARIS MESSINIS/AFP/PROFIMEDIA

Podsjetimo, Stone je osvojila brojne nagrade, među kojima su Oscar, nagrada BAFTA-e i Zlatni globus. 2017. godine bila je najplaćenija glumica na svijetu. Osim toga, bila je nominirana za Oscar za najbolju sporednu glumicu u crnoj komediji Birdman, u kojoj je glumila bivšu ovisnicu o drogama. Prvi je put glumila na Broadwayu u novijoj inačici mjuzikla Cabaret od 2014. do 2015. Također je glumila glavnu ulogu u Netflixovoj crnoj humorističnoj seriji Maniac i komediji Povratak u zemlju zombija. Pojavila se na Forbesovu popisu Celebrity 100 2013. i 2017., a časopis Time nazvao ju je jednom od 100 najutjecajnijih osoba na svijetu.

Linker
17. travanj 2024 09:00