u centru skandala

‘Emily in Paris‘ ponovno na udaru: Tvorci podmitili glasače za ‘Zlatni Globus‘ te ih odveli - u Pariz!

Naomraženija Netflixova serija ‘Emily in Paris‘ nikako da mirno krene sa snimanjem druge sezone. Nakon ‘razvlačenja‘ po medijima i društvenim mrežama zbog brojnih aspekata koji su ‘podigli živce‘ gledateljima, na red su stigle i ozbiljne optužbe, ovaj put na račun producenata.

Kad je prihvatila ulogu u seriji "Emily in Paris" glumica Lily Collins sigurno nije mogla ni sanjati koliko će joj problema i negativnih natpisa u medijima taj Netflixov projekt priskrbiti.

Usprkos zavidnim brojkama gledanosti, gledatelje je zasmetalo što je Emily otišla u Pariz bez znanja francuskog jezika, pa su h zasmetale njezine godine, a još više couture garderoba koju si, u realnom svijetu ne bi mogla priuštiti.

Kad su, početkom mjeseca objavljene nominacije za "Zlatni Globus", mnogima je zapelo za oko da je neobično što se omražena "Emily in Paris" pojavila na popisu, a sad je otkriveno da serija tamo nije dospjela samo zahvaljujući kvaliteti.

Naime, Los Angeles Times došao je do podatka da su tvorci serije podmitili preko trideset glasača kako bi glasove uputili u njihovom smjeru.

image
Prije no što se počela prikazivati na Netflixu, serija 'Emily in Paris' prikazana je u Parizu, članovima Hollywood Foreign Press Association (HFPA)
Shutterstock Editorial/Profimedia

Prema njihovom pisanju, velika je skupina članova Hollywood Foreign Press Association (HFPA) pozvana na raskošan odmor u Parizu gdje ih se tretiralo kao kraljeve i kraljice.

Putovanje, koje se odvilo 2019. godine u trajanju od dva noćenja u hotelu s pet zvjezdica Peninsula Paris, uključivalo je bogat sadržaj, ručak u Musée des Arts Forains te prikazivanje serije u muzeju koji je bio ispražnjen samo za njih.

Hoće li zbog ovih optužbi serija "Emily in Paris" nekome drugome prepustiti mjesto na listi nominiranih za Zlatni Globus, još nije poznato.

Linker
18. travanj 2024 09:11