Instagram
Slika ne laže

Ella i Charles nakon braka i djece nasmijali ekipu: 'On je ostario 15 godina, ti možeš još petero roditi'

Poznata blogerica živi obiteljski život u Zagrebu, supruga Engleza upoznala je dok su živjeli u Londonu, a sada se prisjetila tog njihovog perioda s početka veze i izazvala brojne komentare.

Zatvorena u kuću što zbog pandemije, što zbog malene bebe, naša najpoznatija blogerica Ella Dvornik, i dalje zabavlja javnost putem društvenih mreža. Ovaj put odlučila je prekopati svoje stare fotografije i prisjetiti se kako je život izgledao nekad.

Živjeli su u Engleskoj, putovali, izlazili u restorane, bez djece i naizgled bez obaveza. Uz dosta svojih fotografija nekih privatnih, a nekih iz editoriala, Ella je objavila i sliku svog muža Charlesa Piercea.

"Ovih dana tražim slike iz prošlosti kao i svi. I ne mogu vjerovati kako se sve okrenulo za 36680000!!!!!!", napisala je Ella.

Nema više zavodljivih poza

Iako ova mama dvije malene djevojčice, ovih dana objavljuje fotografije vezane uz majčinstvo, daleko od onih zavodljivih poza u kojima se slikala, najviše pozornosti dobila je fotografija Charlesa.

Facebook
Charlesova fotografija koja je izazvala salve komentara

Iako je Ella majstorica transformacije koja je eksperimentirala s bojama i duljinom kose, Charlesova pojava, približno slične frizure, popularne 'talijanke', ipak je nasmijala njezine pratitelje.

"Charles ostario 15 godina nakon braka i djece", jedan je od šaljivih komentara. Dok su mladu mamu komentirali da joj majčinstvo dobro stoji te bi ovako mogla roditi još petero djece.

Pročitajte i:

Linker
17. travanj 2024 05:37