Ella Dvornik Instagram
Donijela odluku

Ella Dvornik zaprijetila mami Danijeli: 'Ovo ti je zadnja beba koju ćeš imati'

Sudeći po posljednjoj objavi na društvenim mrežama, domaća influencerica ne želi imati više djece jer joj je dvoje sasvim dosta. To je dala do znanja i svojoj majci koja je pak u komentarima odgovorila da priželjkuje unuka.

Iako dežurni dušebrižnici pitaju žene, nakon što su rodile jedno ili dvoje djece, kada na red dolazi još jedno, domaća influencerica Ella Dvornik za svaku sigurnost ih je preduhitrila i to u svom šaljivom stilu. Naime, u statusu na Facebooku prepričala je razgovor s mamom Danijelom i time nasmijala mnoge fanove.

"Kažem ja mami: "Beba ti stiže s nama idući tjedan i uživaj u njoj sad na max jer ti je ovo zadnja beba koju ćeš imat”. Kaže mama: "Daj Ella nemoj tako! Zašto zadnja? Kad ti baš dobro ide". Ugl zadnja je. Nek ide dobro sad nekom drugom", napisala je Ella.

Čini se da Danijela priželjkuje unuka, sudeći po komentaru koji joj je ostavila na status: "A ne bi bilo loše imat jednog dečkića, čisto za balans u obitelji".

No, Ella je sigurna u svoju odluku. Barem se tako čini, iako su joj obožavatelji u komentarima napisali da bi se mogla predomisliti. "I ja sam to rekla nakon dva, a sad ih imam četiri. Zato šuti", napisala je jedna od njezinih pratiteljica.

Komplicirana druga trudnoća

U ekskluzivnom intervjuu za Gloriju, Ella je krajem prošlog mjeseca otkrila kako je u vrijeme dok je bila trudna s drugom kćeri imala problema s kolestazom, odnosno nepravilnim radom žuči tijekom trudnoće pa je Lumi rodila pet tjedana prije termina. Od prave tragedije spasio ju je hitni carski rez.

Vedran Peteh

"Kolestaza može biti pogubna za dijete dok je u majčinoj utrobi, a Lumin CTG test na zadnjoj je kontroli bio toliko loš da liječnici s porođajem nisu htjeli čekati ni sekunde. I s Balie sam imala isti problem, no kod Lumi je bilo puno alarmantnije. Moram još jednom pohvaliti osoblje rodilišta Podobnik gdje sam rodila i Balie. Samo zahvaljujući njihovoj profesionalnosti i brizi porođaj neću pamtiti kao teško iskustvo. Lumi je kratko bila u inkubatoru, a u rodilištu smo ostale malo više od tjedan dana", rekla je tada Ella.

Par je do zadnjeg dana uspješno skrivao spol djeteta, a Ella je cijelu trudnoću na svom YouTube kanalu demistificirala glamuroznu stranu majčinstva, otkrivajući da trudnoća ima i one loše strane.

Čitajte i:

Uživanje nakon svega što je prošla: 'Ne vraćam je natrag!'

Ella Dvornik ekskluzivno o rođenju druge kćeri: 'Od prave tragedije spasio me carski rez'

Ella Dvornik mršavi punom parom: U 12 je dana izgubila tri kilograma bez vježbanja, a ciljevi su jasni

Starija kći Elle Dvornik uplašila roditelje: 'Počela sam zaključavati sve sobe u stanu'

Ella Dvornik u strahu od drugog porođaja govori o svom iskustvu s Balie: Evo što joj je bilo najgore

Linker
10. travanj 2024 03:29