Ella Dvornik
 Neja Markicevic / Hanza Media
Sasvim iskreno

Ella Dvornik u strahu od drugog porođaja govori o svom iskustvu s Balie: Evo što joj je bilo najgore

Blogerica Ella Dvornik progovorila je o carskom rezu, klistiru, dojenju i planiranju druge bebe. Nijedna javna osoba dosad nije bila toliko iskrena o svemu tome, a Ella je sve ispričala za svoj YouTube kanal.

Ella Dvornik čeka svoje drugo dijete, a pitanja zainteresiranih trudnica i onih koje to tek planiraju biti, svakodnevno slijeću u njezin Instagram inbox. Došlo je stoga vrijeme da najpoznatija domaća blogerica otvori dušu i otkrije kako je prošao njezin prvi porod, dojenje, iskustvo s bebom... Djevojčicu Balie rodila je hitnim carskim rezom u privatnoj poliklinici, a nakon toga uslijedio je teški oporavak.

Demistificira Ella glamuroznu stranu majčinstva, nikad nije bježala od toga da biti mama ne znači samo imati dirljive i lijepe fotografije na društvenim mrežama, već je tu puno bolova, neprospavanih noći i teških oporavaka. 'Kad sam se probudila u sobi sjećam se toga da sam bila na morfiju, bila sam 'full' nadrogirana. Meni taj morfij uopće nije sjeo, bio mi je naporan, stalno sam upadala i ispadala iz svijesti', otkrila je Dvornik na svom YouTube kanalu o svemu što se događalo neposredno nakon carskog reza.

'Doveli su mi Balie i na trenutak sam imala gubitak pamćenja, nisam se mogla sjetiti da sam rodila. Gledala sam u Charlesa i mislila da su mi doveli tuđe dijete. On me zbunjeno gleda i kaže: To je Balie. Izgledala mi je kao Azijatkinja, pa sam mu rekla: 'Ali, Azijatkinja je'. U jednom trenutku mi je došlo do glave da se rodila Balie i da sam imala carski i počela sam pitati gluposti', dodala je blogerica.

Najteže od svega bilo je ustati na noge po prvi put nakon carskog reza. 'Išla sam se ustati i toliko me zaboljelo da sam samo legla i rekla da mi vrate kateter. Toga se najviše sjećam, bol ne mogu ni opisati. Ne znam da li je to zbog toga što sam imala hitan carski. Jako me boljelo, užasavala sam se tuša'. 'Definitivno ću i ovaj put tražiti klistir jer ne želim razmišljati o takvim stvarima', otvorena je Ella.

Zagreb, 291019.
Trudna Ella Dvornik, gosca emisije Dan De urednika Daniela Delale.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / Hanza Media
Ella Dvornik

Dojila je Balie prva četiri tjedna života, a tada je potpuno prešla na formulu. 'Prvih par puta nije baš najugodnije, stisneš zube. Iz udruge Rode su mi savjetovali savjetnicu za dojenje, dosta mi je pomagala i savjetovala, no na lijevu dojku mi je mlijeko dolazilo, a na desnoj kao da je prestajalo', otkrila je blogerica. 'Nije mi baš išlo, možda nisam imala ni strpljenja. Što se tiče druge bebe, potrudit ću se barem prvih mjesec dana, no vidjet ćemo kako će vrijeme i priroda dopustiti'. Ne živcira se, dodaje, oko toga.

Za kraj, progovorila je i o planiranju druge bebe koja uskoro stiže. 'Ne mogu reći da smo planirali, ali smo se dogovorili da bi htjeli drugo pa ako bude - bude. Ne mogu reći da smo previše trenirali, ali taj jedanput kad smo pokušali, taj jedanput je uspio. Mislim da smo oboje prilično sretni, tako nam je i s Balie bilo. Charles i ja smo prilično plodne osobe i mislim da ćemo nakon ove bebe morati poduzeti neke mjere jer mislim da smo i on i ja gotovi s bebama za sada', zaključila je iskrena Ella.

Linker
18. travanj 2024 12:45