Instagram
SVE JE SPREMNO

Ella Dvornik oduševila odabirom dječjih kolica

Svaka trudnica od prvog dana velikog saznanja razmišlja o svim detaljima i sitnicama potrebnim za dolazak prinove, a kolica su najčešće onaj najbitniji i posljednji ‘komad’ koji spremno čeka na prvu bebinu vožnju. Ella je izborom doista posebnog modela oduševila svoje brojne pratitelje i obožavatelje.

Ella Dvornik očito ostvari sve što zamisli, pa je tako danas svijetu pokazala i netom stigla kolica za bebu. Naime, nedavno je objavila fotografiju željenog modela, a tek nakon nekoliko dana kolica se nalaze u njezinom stanu i čekaju svog novog vlasnika ili vlasnicu. Blogerica spol svoje bebe još nije otkrila, a ni nova kolica ne daju naslutiti je li riječ o dječaku ili djevojčici. Crni model sa zlatnim detaljima u potpunosti je oduševio njezine prijatelje, pratitelje i obožavatelje, pa se tako pohvale za odabir nižu jedna za drugim, a fotografija je samo u sat vremena ostvarila više od 9000 "lajkova" i bezbroj komentara.

Blogerica i kći pokojnog kralja funka Dine Dvornika, 26-godišnja Ella Dvornik svoje prvo dijete očekuje za otprilike mjesec dana, a ona i njezin zaručnik Charles Pierce, kao i buduća baka Danijela Dvornik, od prvog dana sretnog saznanja ne kriju svoju sreću i uzbuđenje.

Linker
16. travanj 2024 06:01