Instagram
GODINE TRUDA

Ella Dvornik iskreno povodom 4. godišnjice veze: To nije bila ljubav na prvi pogled

Blogerica Ella Dvornik iznenadila je svog zaručnika Charlesa Pearcea simpatičnim darom za 4. godišnjicu veze, a svoje obožavatelje iskrenim priznanjem - da to nije bila ljubav na prvi pogled.

Naše upoznavanje nije bilo ljubav na prvi pogled, naša je veza bila skoro proračunata i taktička. Nakon svih veza koje smo prošli, odlučili smo da je vrijeme da si sami iskrojimo sudbinu i kad smo se upoznali iznijeli smo sve na stol i zajedničkim snagama odlučili da ćemo skupa, trudom, jedan drugome biti ono što nam treba. Nit' sam ja bila uredna i čista kao što je on, nit' je on bio opušten i spontan kao što sam ja - napisala je Ella Dvornik u svojem novom blogu u kojem je povodom obilježavanja njihove četvrte godišnjice opisala svojim obožavateljima kako je izgledao početak njihove veze.

- Nismo bili savršeni jedno za drugo, ali smo se godinama trudili da to postanemo. Kad mi netko kaže "Blago vam se, baš ste se našli", ja uvijek pomislim "Nismo" - dodala je na kraju svoje objave čiji je dio podijelila i s obožavateljima na Instagramu koji su je odmah nagradili brojnim komentarima i lajkovima.

Ipak, da ne bude sve "tako ozbiljno", Ella Dvornik (26), koja sa zaručnikom Charlesom očekuje prvo dijete, svojem je dragom darovala simpatičan poklon - Porsche, ali na baterije.

- Obećala sam mu da kad dobijem na lutriji da ću mu kupiti Porsche. Nažalost, dobila sam samo 200 kuna. Sretna nam 4. godišnjica - napisala je popularna blogerica uz fotografiju svojeg zaručnika koji mu se razveselio kao malo dijete.

Linker
19. travanj 2024 11:30