Instagram
Sreća Marijane Mikulić

EKSKLUZIVNO Treći sin stigao je ekspresno: 'Jakov je napokon s nama'

'Napokon je stigla naša treća sreća! Sve je prošlo u najboljem redu, štoviše, ekspresno', otkrila je domaća glumica Marijana Mikulić za portal Gloria.hr svega nekoliko sati nakon što je rodila svoje treće dijete.

U Petrovoj bolnici u Zagrebu svoje treće dijete, sina, rodila je glumica Marijana Mikulić. 'Naša beba je na svijet stigla jutros, prvog dana listopada, u 5.40 sati. Težak je 3490 grama, a dugačak 51 centimetar. Odlučili smo mu dati ime Jakov', rekla je uzbuđena kazališna, televizijska i filmska glumica.

Instagram

U njezinu domu slavit će se naveliko jer su ponosni otac Josip Mikulić (39), profesor i pročelnik katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, te sinovi, jedva jedvice dočekali ovaj sretan dan, budući da je mama Marijana malčice još i 'probila' termin porođaja.

Privatna fotografija

Marijana i Josip već imaju dva sina, devetogodišnjeg Ivana i petogodišnjeg Andriju koji su s uzbuđenjem odbrojavali dane do dolaska novog člana obitelji. 'Andrija je navijao za seku, a Ivan za brata, ali se obojica sada vesele i odbrojavaju dane do dolaska brata', ispričala nam je nedavno glumica.

Instagram

U trećoj trudnoći 36-godišnja Marijana nije imala posebnih želja, ali je za portal Gloria otkrila da je morala izbjegavati gomilu namirnica koje su joj stvarale tegobe. U njezinoj obitelji, otkrila nam je, svi jedu kuhano. 'Klinci katkad 'njurgaju', ali sve jedu, a i ja se više ne držim toliko strogog režima kao prije te više ne spremam duple obroke. Jednostavno sada svi izbjegavamo bijelo brašno, umjesto šećera koristimo med ili kokosov šećer. Jedemo puno voća i povrća, a kad si priuštimo sladoled ili napravim domaći burek, nema grižnje savjesti', rekla je kroz smijeh.

Linker
17. travanj 2024 21:15