Maja Jurović / Hanza Media
FILIP JURIČIĆ I NIKA DOGAN

Ekskluzivno: Nakon osam mjeseci ljubavi stiže prinova!

Novi broj magazina Gloria ekskluzivno donosi sve o slatkom iščekivanju glumca Filipa Juričića i njegove zaručnice, medicinske sestre Nike Dogan

Donedavno na glasu kao neukrotivi zavodnik, zagrebački glumac Filip Juričić (36) napokon je pronašao pravu ženu za skladan obiteljski život. Na premijeru predstave ‘Dvoje’ stigao je sa zaručnicom Nikom Dogan (27), medicinskom sestrom, te 10-godišnjim sinom Janom kojeg ima iz veze s profesoricom hrvatskog Mateom Roščić. Glumac je bio posebno pažljiv prema svojoj odabranici te ju je cijelu večer držao kao kap vode na dlanu. Ona je pak posebno blistala, a od znatiželjnih pogleda neuspješno je skrivala trudnički trbuščić - donosi novi broj magazina Gloria koji je u prodaji od četvrtka, 15. veljače.

Kazalište Komdija

Uoči zagrebačkog nastupa talijanski pjevač Andrea Bocelli ugostio nas je u svojoj vili u Toscani i proveo kroz posjed koji njegova obitelj stvara već 180 godina! U novom broju Gloria čitateljima daruje knjižicu 'Moć nesavršenstva' za umijeće življenja doktorice Brené Brown.

Linker
25. travanj 2024 21:26