Matea Smolčić Senčar
veselje na kvadrat

EKSKLUZIVNO Frano Ridjan i supruga Lea čekaju drugo dijete: 'Neće moja gospođa valjda roditi baš tu nedjelju'

Novi voditelj Supertalenta Frano Ridjan oko Božića će dobiti prinovu, a nada se da dječačić neće stići baš u završnici showa jer bi želio biti uz suprugu Leu - kao i kad je rađala sina Maura - te ponovno uzeti ‘porodiljni’ dopust, otkrio je ekskluzivno za novi broj magazina Gloria

Televizijski i radijski voditelj Frano Ridjan (34) poduzeo je ozbiljne korake na privatnom i poslovnom planu. Nakon šesnaest godina rada na državnoj televiziji ljetos je prešao na Novu TV i postao jedan od voditelja showa Supertalent, a prije toga ga je supruga Lea (33), komunikologinja s kojom ima dvogodišnjeg sinčića Maura, obavijestila da je - trudna.

Kako je vrckavi voditelj otkrio za magazin Gloria, njegova je supruga šest mjeseci u drugom stanju i ponovno nosi sina! Na svijet bi trebao stići oko Božića. "Negdje u to vrijeme je i finale Supertalenta pa se nadam da moja gospođa neće roditi baš u nedjelju. Bilo bi zanimljivo da kažem: “Dame i gospodo, vraćam se nakon reklama koje će potrajati jer moram u rodilište!”, šali se Frano koji bi, kao i prvi put, volio biti uz suprugu na porođaju. Lea Ridjan je porijeklom s otoka Krka pa je Mauro rođen u Rijeci, a drugo dijete će, upravo zbog suprugovih poslovnih obaveza, na svijet donijeti u Zagrebu.

Kako je Frano završio čak dva trudnička tečaja, postao je stručnjak za ponašanje u rađaonici te za buduće tate ima nekoliko korisnih savjeta među kojima je i onaj neka "nastoje ne onesvijestiti se". Šaljivi je voditelj za novi broj Glorije otkrio i kako je saznao za drugu trudnoću te je naglasio da je spreman i po drugi put uzeti porodiljni dopust. Ushita u njegovim riječima nije nedostajalo ni kad je govorio o dvogodišnjem sinu Mauru i obiteljskim navikama.

Nova Gloria osim ekskluzivne vijesti o trudnoći Lee Ridjan doznaje i da prinove stižu u obitelj Kostelić te da prvo dijete čeka glumica Marija Borić Jerneić. Uz to, ne propustite na dar knjižicu Anti-aging oka u kojoj vam darujemo kupon s 30 posto popusta na sve operacije u Klinici Svjetlost!

Linker
11. travanj 2024 06:20