Saša Burić / Hanza Media
nova gloria donosi:

EKSKLUZIVNO! Doris Pinčić: Upoznajte moju Gitu

Na krštenju u crkvi svetog Kasijana u Sukošanu dvoipolmjesečna Gita Rogoznica pokazala je sve svoje vještine: mrštila se, smijala, zijevala, ručicama tražila bočicu i na kraju zaspala u kolicima. Za nju je ulazak u kršćansku obitelj predstavljao priličnu gungulu, a za njezine roditelje - zadarsku glumicu i voditeljicu Doris Pinčić (30) i glazbenika Borisa Rogoznicu (31) - vrlo svečani trenutak, koji su podijelili s obitelji i prijateljima

Gita je jako dobra beba. Za razliku od Donata, koji roditeljima nije dao previše spavati, ona uredno odspava četiri, pet sati “u komadu”, a po danu, kao i svako dijete njene dobi, traži puni angažman. Ne samo mame, nego i tate, koji je cijelo ljeto preko tjedna imao gaže u Zagrebu pa bi kući dolazio svaki vikend. 'Donatu to ne smeta i nije ljubomoran, iako primjećuje da je izgubio dio pažnje. Prema sestrici je vrlo strpljiv i blag, a samo ponekad zna reći mami da bi malo otišao baki da se odmori od bebe. I večer prije krstitki bio je kod bake u Sukošanu te joj pomagao ispeći tortu', priča Doris Pinčić Rogoznica u novom broju magazina Gloria koji donosi ekskluzivne fotografije s krštenja njihove Gite, a otkriva i kako je njezin suprug muški 'odradio' oba porođaja, te kako je skinula kilograme nakupljene u trudnoći.

Na prodajnim mjestima potražite ekskluzivnu Glorijinu ediciju - REŽI ME: izaberite svoj savršeni nož po cijeni od 44,90 kuna.

Linker
23. travanj 2024 21:10