Marijana Marinović
JAMAJČANSKO-HRVATSKA LJUBAV

Ekskluzivno: Bili smo na vjenčanju Maje Škufce i Roryja Baucha

Da nikada nije kasno za pravu ljubav dokazala je Riječanka Maja Škufca (35) koja se u četvrtak nakon osam godina prijateljstva vjenčala za svog vršnjaka, opernog pjevača Roryja Baucha s Jamajke.

Par se upoznao prije osam godina kada su oboje radili kao menadžeri u turističkom resortu na Bahamima, no lani je Rory napravio korak dalje i zaprosio Maju tijekom njezina boravka na Jamajci. Za dopuštenje je prethodno pitao njezinu četverogodišnju kći Juliju Škufcu, koja ga već zove 'daddy' i izvrsno se slaže s njegovom kćeri, troipolgodišnjom Sorayom. Četveročlana obitelj će uskoro biti na okupu: sredinom rujna Maja i Julija se sele u grad Ocho Rios, odakle je podrijetlom obitelj Bauch.

Marijana Marinović

Marijana Marinović

Marijana Marinović

Mladoženjin prvi posjet Hrvatskoj bio je i prilika da se par vjenča: u četvrtak su pred osamdesetak najbližih uzvanika, među kojima su bili i Roryjevi roditelji Andrea i Milton Baugh, mladenci izmijenili bračne zavjete pred matičarkom i sudskim tumačem na trijemu Majine obiteljske kuće na Poljanama povise Ičića. Mlada, koja je na hrvatskoj sceni poznata kao televizijska voditeljica i pjevačica zasjala je u vjenčanici dizajnerice Ingrid Rojc, a do matičarke ju je dopratio tata Stjepan Škufca, s kojim je pokraj bazena zaplesala na hit `Happy`. No, za prvi ples mladenci su odabrali sentiš `Stuck on You', Majinog omiljenog pjevača Lionela Richieja, a svoje vokalno umijeće pokazali su i Maja i Rory kada su se na pozornici pridružili bendu L`Amour i zapjevali: on `Napitnicu` iz Verdijeve Travijate, a ona `Lutku za bal` Parnog Valjka. Nakon sto su razrezali svadbenu tortu, mladenci su se bacili u bazen, a do ranog jutra uzvanici su plesali I veselili se u vrtu kuće. A da veselja nikad dosta, odlučili su Maja i Rory Bauch, koji će vjenčanje u prosincu reprizirati na Jamajci.

Marijana Marinović

Marijana Marinović

Marijana Marinović

Marijana Marinović

Marijana Marinović

Marijana Marinović

Fotografirala i pripremila: Marijana Marinović

Linker
14. travanj 2024 23:52