Mario Kučera / Hanza Media
GLORIA DONOSI:

EKSKLUZIVNI INTERVJU - Tony Cetinski: Moja istina o nesreći

Pjevačka zvijezda, čiji je novi životni početak u Rovinju obilježen tragedijom u kojoj je sugrađanin Ibrahim Kevljanin završio pod kotačima njegova mercedesa, u novom broju magazina Gloria opisuje što se dogodilo kobnog dana i kaže da je spreman snositi posljedice svojih postupaka

Glazbenik Tony Cetinski (48) koji se nakon višegodišnjeg turbulentog razdoblja toliko veselio povratku u svoju Istru, nadao se da će mu život u rodnom gradu napokon donijeti toliko željeni mir. Vjerovao je da je za njega i njegovu suprugu Dubravku počelo novo, ljepše razdoblje, no onda se dogodila tragedija koja će mu zauvijek obilježiti život.

Dok nadležni još utvrđuju sve okolnosti nesreće, do medija dopiru kontradiktorni opisi strave u Pustoj ulici, zbog čega je vidno utučen Tony Cetinski ipak smogao snage da ekskluzivno za Gloriju progovori o najtežim trenucima svog života.

'Iako sam još u stanju šoka i teško mi je prisjećati se te nesreće, sjećam se poprilično dobro svega što se dogodilo, no nije mi jasno kako', uvodno započinje svoju priču Tony Cetinski te govori kako će mu prizor koji je vidio kada je izašao iz automobila cijeli život ostati urezan u sjećanje.

Premda je u intervjuu istaknuo kako će zbog pritiska organizatora 11. studenoga morati nastupiti u Zürichu, Tony je ipak danas donio odluku kako za to nema snage te je sve svoje nastupe otkazao do daljnjeg.

Kako je reagirao kada je shvatio što se dogodilo, što mu je najteže u cijeloj situaciji, kakvi su bili rezultati testiranja krvi i urina nakon nesreće i kako sve to podnosi njegova obitelj, Tony Cetinski ekskluzivno govori u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od četvrtka, 9.studenog.

U novom broju darujemo vam Arena knjižicu sa 64 kupona s ekskluzivnim popustima do 40%. Kuponi se mogu iskoristiti samo u Arena centru od 9. do 11. studenog.

Linker
18. travanj 2024 01:50