Marija Gašparović i Igor Dugandžić
nova gloria donosi

Ekskluzivne fotografije vjenčanja u planinarskom domu! Davor Rostuhar: Bračno putovanje trajat će godinu dana

Zagrebački putopisac Davor Rostuhar zaprosio je svoju Anđelu u ledenoj pustoši Antarktika, oženio se u planinarskom domu, a na bračnom putovanju - koje će trajati godinu dana - s njom će istraživati ljubav oko svijeta

Premda je vrhunac njihove šumske svadbe na Medvednici trebao biti ples uz logorsku vatru - za što su ishodili dozvolu i organizirali vatrogasno dežurstvo - kiša je pokvarila planove Davoru i Anđeli Rostuhar. No, loše vrijeme prvog rujanskog dana nije uspjelo pokvariti raspoloženje mladenaca: jer zagrebački pustolov, prvi Hrvat koji je s obale Antarktika dopješačio na Južni pol (te u siječnju prevalio 1163 kilometra za 47 dana), i izvršna direktorica Kluba za ekspedicionizam i kulturu (KEK) na svojim su se putovanjima naviknuli na sva moguća iznenađenja i promjene planova. Stoga su, umjesto oko vatre, sa svojih 120 uzvanika plesali u prostorijama Planinarskog doma Runolist - uz glazbu sastava Jazzoleptic i Nikole Marjanovića te DJ-a Fiddlyja Digitsa.

Upoznali su se prije četiri godine, kad se Anđela javila na oglas za posao Davorovog asistenta. Nakon posla počeli su zajedno izlaziti i tada je među njima planula ljubav.

Ekskluzivne fotografije i romantičnu priču s vjenčanja donosi novi broj magazina Gloria koji svim čitateljima daruje knjižicu recepata s jesenskim plodovima te besplatnu kinoulaznicu za film po izboru u Cineplexxu, City Centeru one East i Split.

Linker
18. travanj 2024 14:46