Noć uoči vjenčanja

Ekskluzivne fotografije: Pogledajte kako je bilo u Žrnovnici, Grašo okupio društvo kod kuma

Kako i priliči, dan prije vjenčanja splitskog glazbenog para, ekskluzivno doznajemo - slavilo se nekoliko kilometara od Splita, u restoranu Kristijana i Julije Kelam.

Vjenčali su se Hana i Grašo, presretni pjevač povikao: ‘Osjećam se kao muž!‘

Da splitski glazbenik Petar Grašo jako drži do svojih prijatelja i kumstava, pokazao je i sinoć kada je organizirao slavlje za uzak krug prijatelja u restoranu jednog od svojih dugogodišnjih prijatelja i kumova. Kako ekskluzivno doznajemo, noć uoči vjenčanja za svoju trudnu mladenku Hanu Huljić, Grašo i društvo slavili su u restoranu Privor u Žrnovnici nadomak Splita. Vlasniku restorana, Kristijanu Kelamu upravo je glazbenik bio kum na njegovu drugom vjenčanju za sadašnju suprugu Juliju, s kojom i drži poznati restoran nedaleko Splita.

image

Petar Grašo nije skrivao uzbuđenje zbog jednog od najljepših tenutaka u svom životu

SAŠA BURIĆ/CROPIX

Da bi nazdravili jednoj od najljepših ljubavnih priča koja će danas biti okrunjena brakom, uz Petra i njegove roditelje Zorana i Snježanu, te Hanu, njezinu mamu Vjekoslavu i kumu, pjevačicu Domenicu Žuvelu, okupili su se i Grašini budući vjenčani kumovi te nekolicina bliskih prijatelja.

Čitajte i: Čarobna... Huljićeva kći u bračnu luku uplovit će u stilu filmske dive iz pedesetih godina

image

Grašini kumovi bit će Tomaž Kavčić i Dino Rađa, ali i bliski prijatelj

DAMIR KRAJAČ/CROPIX

Dino Rađa, kao jedan od Grašinih svjedoka na vjenčanju, na feštu je poveo suprugu Viktoriju, a među gostima je bio još jedan od legendi hrvatske košarke - Žan Tabak sa suprugom Goranom.

Poveznicu mladoženje s našim vrhunskim sportašima, dakako, možemo naći u karijeri Grašina oca koji je, kako znaju starije generacije, bio izniman košarkaš i košarkaški trener. Život ga je nakon sportske mirovine odveo u gastronomske vode te se potom profilirao i kao sjajan ugostitelj te je godinama bio vlasnik elitnog splitskog restorana.

Slavlje, kako je očekivati zbog današnjeg vjenčanja i epidemioloških mjera, nije trajalo do dugo u noć, međutim bilo je veselo i popraćeno pjesmom, dobrom kapljicom i još boljim jelima, a u tom tonu nastavit će se i večeras nakon što Hana i Petar izgovore vjenčane zavjete.

image

Grašin kum Tomaž Kavčić u Split je došao dan prije vjenčanja sa suprugom

INSTAGRAM/TOMAŽ KAVČIĆ

Inače, Grašo je jučer u Splitu dočekao svoja dva kuma, prvo Dinu i Viktoriju, a potom i Tomaža Kavčića i njegovu suprugu Flaviju s kojima je popio i kavu prije sinoćnje fešte, s čime se slovenski chef pohvalio na svom Instagram profilu.

Poznatog slovenskog chefa, ugostitelja i sommelijera Tomaža Kavčića, vlasnika gostione "Pri Lojzetu” u Zemono dvorcu, i Petra Grašu veže dugo prijateljstvo, a sada će biti i dvostruki kumovi.

Podsjetimo, kako je naš portal prvi izvijestio, mladenci će imati intimnu svadbu, samo s tridesetak uzvanika, a vjenčat će se u crkvi za koju su se odlučili u zadnji tren. Želja im je bila da se vjenčaju u katedrali sv. Duje, simbolu Splita, no tu su soluciju odbacili iz straha da neće moći zadržati privatnost, a što im je bilo izuzetno vano od pvog trena kad su se odlučili na ovaj korak u životu. To je i razlog što će danas uz njih biti samo kumovi te članovi najuže obitelji.

Čitajte i: Ekskluzivno iz Splita: Otkrivamo još jednu dobro čuvanu tajnu, Rađa nije jedini Grašin kum

Pogledajte tko je sve bio na slavlju uoči vjenčanja...

Podsjetimo, osim s Domenicom, Rađinima i Tomažem Kavčićem koji je u Split ovim povodom došao sa suprugom, Talijankom Flaviom, mladenci će slaviti s najužom obitelji: Tončijem i Vjekoslavom Huljić, Zoranom i Snježanom Grašom, Haninim bratom Ivanom, Petrovom sestrom Bugom te Vjekoslavinom mamom i dvjema sestrama s njihovim obiteljima.

Linker
22. travanj 2024 00:33