Instagram
Po Cvitinoj želji

Ecija Ojdanić već je okitila dom: Crveno i kičasto!

Rijetko kada domaći glumci baš svima dopuste da zavire iza njihova četiri zida, no domaća glumica i direktorica kazališta nije odoljela

Rijetko kada domaći glumci baš svima dopuste da zavire iza njihova četiri zida, no domaća glumica i direktorica kazališta nije odoljela

'Cvita je poželjela da bude crveno i kičasto! A meni teško palo', napisala je Ecija Ojdanić, 43-godišanja uspješna Drnišanka sa zagrebačkom adresom, na svom Instagramu pokraj fotografije na kojoj pozira s dve vjenčića u ruci. Jedan je adventski, sa četiri svijeće od kojih je prva gorjela jučer, a drugi je za vrata.

Iako su oba vijenca pretrpana ukrasima, kao što je to nekad bilo 'in', potom omraženo, a sada se opet vraća u modu - pokupili su samo pohvale. I doista, konačni dojam je pozitivan.

Glumica i vlasnica kazališta Moruzgva, koja je prije dva tjedna postigla veliki osobni uspjeh pretrčavši veronski maraton, na ovaj je 'kič', priznala je, pristala zbog kćeri Cvite. 12-godišnju Cvitu, koja se i sama okušala u glumi, Ecija ima iz prvog braka s glazbenim menadžerom Antom Viljcem, a s drugim suprugom, redateljem Robertom Orhelom, ima i sina, osmogodišnjeg Jakova i ne krije koliko joj je obitelj važna za sretan i ispunjen život.

Cvita je poželjela da bude crveno i kičasto!! A meni teško palo !! #advent #christmastime #svesasvojihdesetprstiju

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

Linker
02. svibanj 2024 17:25