Alec i Hilaria Baldwin
 Andrew H. Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia
Treća sreća

Dvije trudnoće izgubila je u kratkom roku, no nije se predala! Baldwinovi podijelili sretnu vijest

Voditeljica i instruktorica joge Hilaria Baldwin ponovno je trudna. Protekla godina bila joj je teška i stresna, izgubila je dvije trudnoće, no ne i nadu da će dobiti i peto dijete.

Glumac Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria čekaju peto dijete. Voditejica i instruktorica joge na svom je Instagramu objavila video kojim je dala do znanja da je ponovno trudna. Dirnuta majka otkrila je da nema riječi kojima bi opisala kako se osjeća zbog trudnoće. "Pustit ću bebu da govori jer ja nemam riječi kojima bih opisala kako se osjećamo zbog ovog zvuka", napisala je 36-godišnjakinja tijekom pregleda.

Baldwin i Hilaria nisu odustali od petog djeteta, nije ih obeshrabrila ni činjenica da je u proteklih godinu dana voditeljica izgubila dvije trudnoće.

"Upravo smo saznali sretnu vijest, sve je dobro i beba je zdrava", dodala je nakon objave trudnoće Hilaria, koja s Baldwinom već ima četvero djece. Alec, pak, uz njih, ima i 24-godišnjicu kći Ireland, koji je dobio s Kim Basinger.

Možda sam predosjećala što će se dogoditi ili je to samo dokaz da je trudnoća nakon pobačaja stresna.

Slomljena je bila kada je krajem studenog prošle godine objavila da je bebu izgubila u četvrtom mjesecu trudnoće. "Bila sam toliko uzbuđena što ću na ultrazvuku vidjeti svoju djevojčicu. Bila sam tako nervozna tog dana", rekla je Baldwin nakon što je krajem prošle godine u kratkom periodu izgubila dvije trudnoće.

Zahvalila se tada svima na podršci, žene diljem svijeta podijelile su s njom svoja iskustva o izazovima s kojima se bore - neplodnosti i spontanim pobačajima. Obitelj Baldwin skupila je nakon svega snage da nastavi i pokuša dobiti toliko željeno peto dijete.

Čitajte i:

Alec Baldwin progovorio o traumi koju je prošao sa svojom suprugom: 'Ona je vrlo mudra žena'

I nakon sedam godina ponašaju se kao da su se tek pronašli: 'Jedva čekamo svoje peto dijete'

Otkrila da je trudna 10 mjeseci nakon rođenja četvrtog djeteta: 'Otkucaj je slab, šanse su male, možemo samo čekati'

Alec Baldwin s mladom suprugom u 'umornoj' šetnji nekoliko dana nakon rođenja sina

Mlada supruga 60-godišnjeg Aleca Baldwina otimala poglede u ultra kratkoj minici

Linker
20. travanj 2024 14:48