Slomljeno srce

Dvije godine od smrti Elvisovog unuka: Njegova majka progovorila o posebnoj vezi sa sinom

Benjamina je Lisa Marie Presley dobila u svom prvom braku s glazbenikom Dannyjem Keoughom, a bio je njihovo mlađe dijete.

Ništa se ne može mjeriti s boli majke koja je izgubila svoje dijete, osjeća je i Lisa Marie Presley, a kao i sa svakom tugom nekih je dana teža nego drugih. Kći legendarnog glazbenika Elvisa Presleya prisjetila se svog pokojnog sina. Na drugu obljetnicu smrti, 54-godišnja majka otkrila je dirljivu poveznicu koju je imala sa svojim sinom Benjaminom Keoughom.

"Prije nekoliko godina, na Majčin dan, moj sin i ja napravili smo ove istovjetne tetovaže na našim stopalima", rekla je na početku opisa fotografije. Na slici se vide majčina i sinova stopala s tetovažama smještenima na desnom ristu svakog od njih.

"To je keltski čvor vječnosti. Simbolizira da ćemo biti povezani zauvijek. Pažljivo smo ga izabrali kako bi predstavljao našu vječnu ljubav i našu vječnu vezu", pojasnila je Lisa Marie uz emotikon slomljenog srca.

Benjamina je dobila u svom prvom braku s glazbenikom Dannyjem Keoughom, bio je njihovo mlađe dijete, rođen tri godine nakon Riley Keough, koja je ujedno i najstarije od četvero djece Lise Marie.

Čitajte i: Elvis se stvarno vraća! Priscilla Presley oduševljena filmskom pričom o kralju Rock‘n‘Rolla

Benjamin je počinio samoubojstvo u srpnju 2020. kad mu je bilo 27 godina. Njegova sestra Riley također je obilježila ovaj tužan dan za cijelu obitelj. Objavivši zajedničku fotografiju na kojem stoji nasmijana kraj brata Benjamina napisala je iskrenu posvetu koja slama srca.

"Ne prođe ni jedan sat u kojem te se ne sjetim i u kojem mi ne nedostaješ. Danas je točno dvije godine otkako si otišao i još uvijek ne mogu vjerovati da te nema tu. Tako te volimo moj Ben Ben", napisala je starija sestra uz emotikone srca.

Lisa Marie Priestley njihovog je oca Dannyja Keougha ostavila kako bi se udala za Michaela Jacksona, a rastali su se nakon dvije godine. Treći brak Elvisova kći sklopila je s Nicolasom Cageom, ni on nije dugo potrajao. Ono što je zanimljivo jest da se nakon rastave s Jacksonom ponovo zbližila s prvim suprugom, ocem svoje dvoje starije djece, toliko su bliski da Danny živi u gostinjskoj kući na njihovom imanju, svira u njenom bendu, a čak joj je bio kum na svadbi s četvrtim suprugom.

Posljednji i najdulji brak Presley je sklopila s Michaelom Lockwoodom, njenim gitaristom, glazbenim producentom i redateljem. Par je 2008. dobio i dvije kćerkice Harper Vivienne Ann i Finley Aaron Love koje su dvojajčane blizanke.

Linker
18. travanj 2024 06:48