Instagram
Veselju nema kraja

Dva slavlja u jednom: Stipe Mandalinić postao otac na rođendan

Bebica je stigla u dom talentiranog rukometnog reprezentativca koji se prošle godine u svibnju vjenčao za specijalisticu međunarodnih odnosa i diplomacije koja mu je ove godine poklonila najljepši rođendanski dar.

Hrvatski rukometaš Stipe Mandalinić i njegova supruga Matea postali su roditelji, a prvom fotografijom bebe na Instagramu se pohvalio poznati sportaš koji danas ujedno slavi i rođendan.

26-godišnji Stipe objavio je preslatku fotografiju na kojoj zaljubljeno gleda u svog tek novorođenog sina te napisao: "Hvala ti na ovom predivnom poklonu za rođendan Matea. 09.09.2018.".

Markantni Splićanin i zgodna Matea, specijalistica međunarodnih odnosa i diplomacije rodom iz Ljubuškog, vjenčali su se lani u svibnju, nakon čega su medeni mjesec proveli u Grčkoj.

Ubrzo nakon medenog mjeseca su krenule pripreme za Europsko prvenstvo u rukometu koje se održavalo u Zagrebu, a na kojem je s tribina Matea vjerno bodrila supruga.

'Očekujemo prinovu i veselim se tome jako, samo neka sve bude kako treba. I evo jedva čekam da to sve dođe', rekao je za Berlinski magazin Stipe prije nekoliko mjeseci.

Linker
11. travanj 2024 08:28