Može i pod vodu

Dugo joj je trebalo: Kontroverzni brend Gwyneth Paltrow Goop pustio u prodaju svoj prvi vibrator

Uzmite seksualno zdravlje u vlastite ruke s ovim dvostranim štapnim masažerom poručuju iz Goopa, cijena - prava sitnica.

Lifestyle brand Goop, kojeg je osmislila bivša glumica Gwyneth Paltrow u svojoj ponudi sada ima i prvu seksualnu igračku, masažera, koji je lansiran na praznik ljubavi - Valentinovo.

Dostupan od 14. veljače po cijeni od 95 dolara, odnosno oko 595 kuna, ovaj dvostrani štapni vibrator sastoji se i od "čudesne kugle koja pruža duboke, rumblirane vibracije" za vanjsku stimulaciju s jedne strane te "moćne i precizne vibracije" za unutarnju stimulaciju s druge strane - objašnjeno je kod proizvođača, odnosno distributera ove nove seksualne igračke. Svaka strana nudi osam različitih pulsirajućih uzoraka.

Masažer je vodootporan, tako da se može koristiti pod tušem. U njemu je ugrađena baterija koja se puni, a naprava dolazi u diskretnoj putnoj ambalaži i torbici.

Čitajte i: Nije sve kako je pričala: Osebujna Gwyneth tjerala je osoblje da miriše njezino međunožje

Izrađen je od glatkog silikona, bez ftalata, lateksa i Bisfenola A. "Tako je luksuzno dizajniran", da kompanija smatra kako je predivan da bi ga se skrivalo, a opisuju ga kao "nešto što biste ostavili na noćnom ormariću poput umjetničke skulpture".

Ovaj vibrator je tek posljednji dio asortimana koji je u čast ženskog seksualnog zdravlja osmislio Goop, brend kojem je u cilju ukloniti sram koji okružuje žensku seksualnost. Jedan od njihovih hitova bile su mirisne svijeće, po cijeni od 75 dolara (oko 470 kuna), koje su svim kupcima mirišale po vagini i orgazmu vlasnice branda Gwyneth Paltrow.

Čitajte i: Mislili smo da nas više ništa ne može iznenaditi, ali tu je uvijek Gwyneth: Prodaje neobičnu svijeću, mnogi se zgražaju, ali već je rasprodana

No, nije Gwineth mirovala, nakon svijeće s nazivom "Ovo miriše poput moje vagine", Paltrow je osmislila kalup za izradu replike penisa. Kako navodi Goop, to je za sve zaljubljene, odnosno za dame koje žele imati vibrator u obliku partnerova penisa i zabavljati se kada nisu s njim.

Set prigodnog naziva "Clone a Willy" sadrži medicinski silikon, kalup, pastu za izrađivanje na bazi algi i motor vibratora s jednom brzinom koji se ugrađuje u napravljeni kalup, a dostupan je u tri boje. Cijena ovog neobičnog seta je oko 300 kuna.

Čitajte i: Nakon svijeće s mirisom vagine, Gwyneth Paltrow osmislila još jedan hit proizvod

Linker
20. travanj 2024 07:38