Profimedia, Barcroft Media
Očito nije išlo?

Dugo je trajalo: Pamela Anderson ostavila 22 godine starijeg supruga nakon samo 12 dana braka

Nekadašnja zvijezda "Baywatcha", glumica Pamela Anderson, udala se za filmskog mogula prije gotovo dva tjedna, no čini se da je vjenčanje bilo ishitreno jer ga je odlučila ostaviti.

Nakon što se prošlog četvrtka udala peti put, Pameli Anderson (52) već je prekipjelo pa je odlučila udaljiti se od supruga, filmskog producenta Jona Petersa (74). Iako se o prekidu nije oglasila na svojim društvenim mrežama, javnost je obavijestila preko The Hollywood Reporter magazina.

PARIS, FRANCE - OCTOBER 02:  Pamela Anderson walks the runway after the Chanel show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2019 on October 2, 2018 in Paris, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images

"Bili bismo vrlo zahvalni na vašoj podršci jer se razdvajamo kako bismo procijenili što želimo od života i jedno od drugog. Život je putovanje, a ljubav je proces. S tom univerzalnom istinom na umu, odlučili smo vjerovati u proces, a ne formalizaciju braka. Hvala vam što poštujete našu privatnost ", poručila je Pamela.

Jon Peters
Jon Peters receives a star on the Hollywood Walk of Fame
Hollywood & Highland
Los Angeles, CA
May 1, 2007
©2007 Kathy Hutchins / Hutchins Photo, Image: 21052702, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ©2007 Kathy Hutchins / Hutchins / Newscom / Profimedia
©2007 Kathy Hutchins / Hutchins / Newscom / Profimedia

Jedan od izvora bliskog paru rekao je da posvađani supružnici još uvijek nisu dobili vjenčani list nakon tajnog vjenčanja 20. siječnja. Inače, Pamela i Jon su nakon vjenčanja u Malibuu bili u vezi tek nekoliko mjeseci, a obnovili su je nakon trideset godina jer su tada bili ludo zaljubljeni i zajedno su izlazili.

"Ona nije dostigla svoj puni potencijal kao umjetnica. Tek treba da zasija u punom sjaju. Ona je više od lijepog lica, inače je ne bih ovoliko volio. Lijepih djevojaka imate na sve strane, ali već 35 godina, samo mi je ona na umu. Inspirira me. Štitim je i tretiram onako kako ona to zaslužuje," rekao je Peters o svojoj supruzi.

Pamela je prije njega udavala čak četiri puta: za rokere Tommyja Leea (57) i Kida Rocka (49), a s pokerašem Rickom Salamonom (51) vjenčala se i razvodila dva puta. Prije nego je počela izlaziti s Petersom, 2019. je prekinula turbulentnu dvogodišnju vezu s francuskim nogometašem Adilom Ramijem (34) kojeg je pozvala sociopatom, manipulatorom i čudovištem.

Linker
14. travanj 2024 12:09