Charles i Ella
 Ella Dvornik/Facebook
GOLUPČIĆI NA SFF-U

Dugo ih nismo vidjeli tako ulickane: Ella i Charles u sasvim drugačijem izdanju

Najzabavnija familija na našim prostorima, Ella Dvornik i Charles Pearce, svoju kćer Balie Dee ostavili su u sigurnim rukama - kod bake Danijele i zablistali u Sarajevu.

Zaljubljeni par koji ima najviše milja u svojom putovnicama, Ella Dvornik i Charles Pearce, skočili su do Sarajeva gdje su zablistali na crvenom tepihu. 'Evo nas u nekom drugom izdanju', napisala je Ella kraj njihove neodoljive zajedničke fotografije na kojoj Ella nosi zlatnu haljinu Hippy Gardena. Zbog roditeljskih obveza par se sve rjeđe pojavljuje u tako glam izdanju, pa je Ella kraj toga napisala i "Just Married" (Upravo vjenčani) i nakon toga odmah Just Kidding (Šala mala).

Just Married! JUST KIDDING ? Hello Sarajevo!

Objavu dijeli Ella Dvornik (@elladvornik)

Instagram
Ella i Charles spremni za festival

PRESS

Tata Charles Pearce svakodnevno je uključen u pomoć oko bebe. Diplomirani arhitekt i marketinški stručnjak od Elle je stariji 13 godina, a zbog ljubavi ostavio je London gdje je bio direktor i osnivač kompanije Adfrap Media, te je sa svojom zaručnicom otvorio zajedničku firmu "Manijak".

Ella gotovo svakodnevno na društvenoj mreži objavi obiteljske dogodovštine, a Balie Dee je već ozbiljna influencerica. Iako će u studenom tek napuniti goidnu dana. njezin Instagram već prati 11 tisuća ljudi.

Linker
16. travanj 2024 08:54