preporučila ga svima

Dua Lipa rasplakala se na hit film Jasmile Žbanić: ‘Natjerala me da se prisjetim svih potresnih priča‘

Film "Quo vadis, Aida?" bavi se temom genocida u Srebrenici. Bosanskohercegovački kandidat za Oscara dirnuo je sve koji su ga pogledali, a pjevačica Dua Lipa priznala je da je plakala.

Britanska pop zvijezda na svom je Instagramu preporučila obožavateljima da pogledaju film "Quo Vadis, Aida?", a koji obrađuje temu Srebrenice. Dua Lipa napisala je da je pogledala film Jasmile Žbanić i da smatra da bi to svatko trebao učiniti.

Kraljica nota i stila: Dua Lipa nova je modna ikona, genijalno spaja retro i moderne komade

"Ovo je veoma emotivna priča koja govori o genocidu u Srebrenici. Natjerala me da se rasplačem i prisjetim svih potresnih priča koja sam čula dok sam odrastala. Ovaj film apsolutno morate pogledati, bosanski je kandidat za Oskara i Zlatni globus", napisala je pjevačica na svom Instagram Storyju, objavivši usto i originalni poster filma.

Crno bijeli svijet Dua Lipe: Odvažna kombinacija košta više od 16 tisuća kuna i otkriva jako puno

Pjevačica albanskih korijena često priča o ovim prostorima, a o prošlosti svoje obitelji rado priča i u intervjuima.

Za Rolling Stones ispričala da je ponosna na svoja dva djeda - koja su obojica bili povjesničari. "Moj djed s očeve strane zapisivao je svaki detalj. Kada je nastupila okupacija, srpske snage od njega su zahtijevale novo pisanje povijesti. On je to odbio i zbog toga je dobio otkaz. Zbog svega toga zalažem za sve u što osobno vjerujem", rekla je Dua Lipa ovih dana u intervjuu za taj prestižni magazin.

Linker
17. travanj 2024 19:37