Njam, njam

Drew Barrymore ostvaruje sve svoje snove: Dala naslutiti da uskoro pokreće novi zanimljivi projekt

Slavna glumica zapravo je vrlo svestrana žena. Nakon što je zakoračila u beauty svijet svojim brendom Flower Beauty, sada je odlučila realizirati još jednu dugogodišnju želju koja bi se mogla itekako svidjeti gurmanima.

Zvijezda serije 'Santa Clarita Diet', Drew Barrymore, dala je naslutiti da će uskoro pokrenuti novi projekt. 46-godišnja glumica u novom intervjuu za People rekla je da je s godinama postala "opsjednuta gurmanica" i voli otkrivati ​​nova jela, a čak razmišlja o tome da svoje omiljene recepte stavi u vlastitu kuharicu.

"Moja mama, s kojom sam živjela do ranih tinejdžerskih godina, bila je kalifornijska vegetarijanka iz 70-ih. Bila je jako zaokupljena tom hrskavom granolom, povrćem, čistom hranom, a ja i danas uglavnom tako jedem", otkrila je Barrymore te nastavila.

image
Drew Barrymore.
SPLASH NEWS/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Drew Barrymore o plastičnoj kirurgiji i drogi: 'Ne usudim se pod nož, imam jako ovisničku narav'

"Postala sam prava gurmanica u dvadesetima. Počela sam putovati svijetom, educirati se o hrani, istraživati različite restorane i kuhare. I to me nadahnulo da konačno počnem kuhati u tridesetima i četrdesetima", objasnila je. U kući, kaže, ima cijelu vitrinu posvećenu kuharicama, a uskoro bi mogla izdati i svoju u suradnji sa cheficom i prijateljicom Pilar Valdes.

"Kuharice su za mene poput školskih udžbenika, čitam ih sprijeda. Volim priče. Volim učiti tehniku", otkrila je glumica.

Čitajte i: Drew Barrymore o teškom gubitku kilograma: 'Jednostavno se opustim...'

Barrymore se godinama borila s viškom kilograma, da bi konačno prije dvije godine u samo tri mjeseci izgubila 11 kilograma. Iako joj nije bilo nimalo lako te se zaista borila kao lavica kako bi se riješila viška kilograma.

"Kada gledam fotografije ne društvenim mrežama, stalno mislim kako moram biti najbolja verzija sebe, ali u stvarnom životu se toga ne držim pa mi treba netko tko će me natjerati na to", priznala je Barrymore kojoj je najveća potpora bila njezina trenerica Marnie Alton.

"Ovo sam ja s 11 kilograma manje na istom mjestu. Vidi se koliko sam mršavija u licu i za ovo mi je trebalo mnogo truda. Uz dijetu i trening borila sam se kao lavica. Prokleti bili geni, ali hvala vam na svemu dobrome. Znam da mogu biti ono što želim, čak i kad je užasno teško", dodala je glumica koja ima mnogo iskustva s yo-yo efektom koji dolazi s dijetama. Ipak, sada kada je izgubila kilograme i uspostavila zdravi režim, moći će se bez problema posvetiti isprobavanju recepata za svoju buduću kuharicu!

Inače, Barrymore već neko vrijeme ima vlastitu emisiju "The Drew Barrymore Show" u kojoj ugošćuje razne slavne osobe. U njoj je nedavno priznala da se nikada u životu nije podvrgnula plastičnim operacijama.

"Nikad nisam dirala lice i nadam se da će tako ostati. No, nikad ne reci nikad. Znam kakva sam. Imam ovisničku narav. Ako mi ubrizgaju jednu injekciju, do petka ću izgledati kao Jocelyn Wildenstein", izjavila je.

Linker
20. travanj 2024 00:23