Goran Mehkek / CROPIX
Sad je sve dobro

Drama sa sretnim završetkom: U obitelj političara u jeku potresa stiglo i treće dijete

Iako su najavljivali kako će njihova Dora na svijet doći oko Uskrsa, malena ih je odlučila iznenaditi koji dan ranije.

Potres koji je 22. ožujka probudio stanovnike Zagreba posebno je uzdrmao hrvatskog političara Karla Resslera (30). Jer među rodiljama - koje su zbog oštećenja bolnice u Petrovoj morale na hladnoći stajati sa svojim bebama u naručju - bila je i njegova supruga, odvjetnica Karla Ressler(30).

Dva dana ranije, naime, na svijet je donijela kćerkicu Doru pa je zastupnik HDZ-a u Europskom parlamentu sjeo u automobil i odmah otišao po njih. Stan u širem središtu Zagreba dosta im je oštećen pa će se Karla i Karlo, koji imaju i petogodišnju kćerkicu Beatu te dvogodišnjeg sina Bornu, privremeno preseliti k roditeljima izvan Zagreba.

obitelj Ressler, Karlo Ressler, Karla Ressler, Beata i Borna, 14042019, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalic
Mlada obitelj morala je zbog štete iseliti iz svog stana te su trenutno smješteni kod roditelja.


Nove mjere

Inače, sjedištu Europske unije dosad je svaki tjedan boravio od ponedjeljka do četvrtka, u petak bi odrađivao poslove u Hrvatskoj, a sada radi od kuće. Tako može više vremena provoditi uz djecu i suprugu s kojom će u rujnu proslaviti sedmu godišnjicu braka.

Karlo Ressler je s trudnom suprugom Karlom bio i na izborima za stranačko vodstvo.

Suprotnosti se privlače

Upoznali su se kao brucoši na zagrebačkom Pravnom fakultetu, zaručili u engleskom gradu Sheffieldu gdje su završili zadnju godinu, a vjenčali u crkvi sv. Marka na Gornjem gradu. I dokazali da se suprotnosti itekako privlače, jer ona je temperamentna Dalmatinka koja navija za Hajduk, a on staloženi Zagrepčanin čiji je omiljeni klub - Dinamo.

Linker
01. travanj 2024 14:35