Boris Kovačev / Hanza media
RAZDVOJENA OBITELJ

Drama oko granica slomila je srce Marijani Mikulić: 'Koliko koštaju moje suze danas? '

Zatvorene granice i promjena pravila između država tko može, a tko je ne može prijeći uzrujale su poznatu glumicu koja svim silama želi svoju majku zagrliti za njezin 60. rođendan, ali kako stvari trenutno stoje, to neće biti moguće.

"Moja majka 23.5. slavi okrugli 60. rođendan, a da bi zagrlio majku u BiH moraš imati bosansku putovnicu, hrvatske se ne pikaju. Negdje prije dva tjedna krenulo je k tome da će se granice otvoriti za dva tjedna (dakle sad nekad), a meni se odmah sve lampice upalile - možda ćemo moći do nje i iznenaditi ja za rođendan! Pratimo, čitamo, čekamo, granice se otvaraju, ne otvaraju? Samoizolaciju ukidaju, ili ipak ne? DA, granice otvorene! Ukinuta i samoizolacija pri prelasku granice!! Sreća do neba! I onda knock down! Samo oni koji imaju BiH putovnicu mogu prelaziti nesmetano granicu. Mi koji smo odozdo, a nismo više prijavljeni u BiH i nemamo BiH dokumente, ne možemo ući u BiH! Zašto? Pa jesu otvorene granice ili nisu? Zar posjedovanje BiH putovnice štiti od dobivanja korone i prenošenja iste? Znači oni koje imaju bosansku putovnicu mogu zagrliti svoju majku, a ja ne mogu? Nemam prava na to? Tko to ima pravo donijeti takvu odluku? Ima li ijedne pore, ijednog prava u koje nam neće politika uvući ruke?! Koliko koštaju moje suze danas? Tko to može platiti? I zašto? Može li mi netko odgovoriti?", upitala se na Instagramu popularna glumica Marijana Mikulić kojoj su takve donesene mjere poremetile planove i obiteljski susret za kojim vapi, dok su je pratitelji tješili.

U intervjuima Marijana voli spomenuti majku Milu koja je velika potpora u životu. Najčešće je spominje kao najjaču kariku u kuhinji u njezinoj široj obitelji jer je profesionalna kuharica.

"Svaki put kad suprug i ja pripravljamo jela od ribe ili od plodova mora, koja oboje jako volimo jesti, borim se s iskušenjem da nazovem majku i tražim od nje savjet. Kad pobijedi moj ponos, a imam ga i previše, lignje koje pržim ispadnu mi žilave jer sam ih pržila predugo", rekla je jednom prilikom za časopis Gloria Marijana Mikulić.

Čitajte i:

Glumica odgovorila Hani Hadžiavdagić na oštru prozivku: 'Iznad moje glave tisuću je upitnika!'

Kovrče kao iz 'Prljavog plesa': Zbog 'trajne' nismo ni prepoznali domaću glumicu

Bili smo u teretani s Marijanom Mikulić: 'Na vježbanje su me natjerali problemi sa zdravljem'

Linker
20. travanj 2024 00:47