ljubavna sreća

Doznajemo! Monika Kravić rekla ‘da‘ poznatom odvjetniku, proslavili u najužem krugu bliskih ljudi

Poznati par zaručio se početkom ove godine nakon godinu dana veze. Iako je prošla kroz turbulentan razvod, bivša voditeljica ponovo je pronašla sreću u Franu Olujiću.

Bivša televizijska voditeljica Monika Kravić izrekla je u jednom zagrebačkom hotelu sudbonosno 'da' uglednom odvjetniku Franu Olujiću za kojeg se zaručila početkom godine na putovanju u tropske krajeve. Ceremonija se održala u Zagrebu, a par je bračne zavjete, kako doznajemo, izmijenio u najužem krugu ljudi - prema propisanim epidemiološkim mjerama.

Čitajte i: Monika Kravić pronašla novu ljubav: Nakon rastave od Mamića, ljubi poznatog odvjetnika

Inače, par se zaručio nakon godinu dana veze za koju se saznalo u veljači prošle godine, kada su viđeni na romantičnoj večeri.

Čitajte i: Monika Kravić tulumari dok njezin bivši suprug planira vjenčanje

Bivša voditeljica baš i ne voli iznositi informacije o privatnom životu pa tako nije ni potvrdila da se 2017. rastala od Mamića.

Iako je prošla kroz turbulentan razvod, sreća joj se ponovno osmjehnula, a svojedobno je izjavila da nije odustala od ljubavi.

"Ljubav je jedino što nas može istinski pokretati u životu. Ljubav i žrtva, ljubav su i leptirići... Za ljubav ima mjesta kod mene i nikad nisam odustala od nje. Umrla bih kad bih prestala razmišljati o ljubavi u svakom smislu", rekla je Kravić za RTL.

Linker
26. srpanj 2022 22:51