Profimedia, Goff Photos
Brat poznatih manekenki

Dosta joj je skrivanja: Slavna pjevačica samo par mjeseci nakon prekida uživa u poljupcima novog dečka

Dua Lipa je donedavno bila u dugogodišnjoj vezi sa chefom Isaacom Carewom, s kojim se pojavila i na ovogodišnjoj Met Gali, no njihova ljubav očito je bila u većoj krizi nego što su oboje mislili. Pjevačica je u međuvremenu našla novog dečka i to ni manje ni više nego brata slavnih manekenki.

Samo nekoliko tjedana nakon što je slavna pjevačica Dua Lipa prekinula vezu s dugogodišnjim dečkom, chefom Isaacom Carewom, šuškalo se kako je okrenula novi list u životu i našla novog dečka. Iako ga je mjesecima skrivala od očiju javnosti, pjevačica očito više nije briga hoće li ih tko vidjeti zajedno i prepustila se romantici na sinoćnjem koncertu Lionela Richieja.

6 July 2019.

Dua Lipa and Anwar Hadid watching Lionel Richie at British Summertime 2019, Hyde Park in London., Image: 454972679, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos

Njezina nova ljubav je 20-godišnji Anwar Hadid, mlađi brat Gigi i Belle Hadid, koji se poput svojih sestara bavi manekenstvom. Na festivalu British Summertime u londonskom Hyde Parku nisu skrivali koliko su zaljubljeni pa su bez suzdržavanja razmjenjivali nježnosti, pritom se smijući i uživajući u glazbi. Dua je inače jako dobra prijateljica s Anwarovom sestrom Gigi pa postoji mogućnost da ih je ona i upoznala.

Britanska pjevačica kosovskog podrijetla tri je godine starija od Hadida, a s Isaacom je bila u vezi od 2013., da bi 2017. prekinuli pa se ponovno pomirili u siječnju 2018. No, čini se da njihova ljubav nije mogla izdržati izazove na koje su naišli.

NEW YORK, NEW YORK - MAY 06: Isaac Carew and Dua Lipa attends The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion at Metropolitan Museum of Art on May 06, 2019 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue)
Getty Images for The Met Museum/
Isaac Carew i Dua Lipa

"Dua i Isaac trudili su se da se vide što više otkako su se pomirili. Željeli su izgladiti probleme i činilo se da je situacija među njima super. No, Dua ima sve manje i manje vremena zbog posla", rekao je izvor blizak pjevačici.

Strani mediji su prošle godine pisali o Isaacovoj navodnoj prevari jer je chef i model bio uhvaćen u strastvenom plesu s nepoznatom brinetom u noćnom klubu, no on i Dua su demantirali glasine objavom na društvenim mrežama. "Provela sam dva tjedna u Indiji sa svojom ljubavi. Obišli smo mnoga mjesta. Mogu samo reći da smo se totalno opustili i da smo opčinjeni njihovom kulturom, hranom i tradicijom. Toliko smo sanjali o tom putovanju. Vježbala sam jogu od pet ujutro i sad sam spremna za rad. Sve fotografije s putovanja snimila sam fotoaparatom s filmom, samo da se odmorim od mobitela. Molim za strpljenje dok sve fotografije ne izradim", rekla je tada vrlo zaljubljena pjevačica.

6 July 2019.

Dua Lipa and Anwar Hadid watching Lionel Richie at British Summertime 2019, Hyde Park in London., Image: 454972739, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos

6 July 2019.

Dua Lipa and Anwar Hadid watching Lionel Richie at British Summertime 2019, Hyde Park in London., Image: 454972771, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos

Linker
17. travanj 2024 22:08