Ujutro rano već na poslu

Doris Pinčić u izlasku prije novog radnog tjedna: ‘Kako si pobjegla odmah?‘

Voditeljica je jutros u 6:30 već bila spremna za nove radne pobjede, kao da nije spavala tek par sati. Energična majka družila se u centru grada do kasnih večernjih sati, a potom u rano jutro otišla na posao na HRT.

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica pohvalila se na Instagramu večernjim izlaskom, a iako nije otkrila tko joj je u njemu pravio društvo, jasno je s kim je i gdje provela večer. "Kako si pobjegla odmah", napisao joj je glumac Slavko Sobin, a glumica mu je odgovorila da je ona i bez epidemioloških mjera bila doma.

Ako je suditi po lokaciji na kojoj je Doris fotografirana, očito je da je srela ekipu koja je pratila predstavu "Vla-Vla-Vlajland", cabaret Kazališta Moruzgva, u kojem je ulogu odigrala Ecija Ojdanić.

Predstava Kazališta Moruzgva prati lik Vlajne čistačice, narodne feministkinje i heroine, maestralno utjelovljenje od strane naše glumice Ecije Ojdanić. Na ovom katarzičnom putovanju kroz simpatičan lik Vlajne čistačice na humorističan, ali i na poučan način prikazana je sudbina mnogih građana naše zemlje koje je želja za boljim životom odvela u, već svima dobro nam poznatu, Njemačku.

Predstava prati raznorazne smiješne situacije s kojima se morala suočiti heroina Vlajna, kao što su kulturološki nesporazumi te atipične spoznaje i zavrzlame. Također se dotiče i aktualne epidemije koronavirusa, te je unatoč svim ograničenjima koja nam virus donosi u naša kazališta, smijeh bio neizostavan detalj svih prisutnih, primjetan čak i ispod maske.

image
Ecija Ojdanić u predstavi je utjelovila simpatičnu Vlajnu koja u potrazi za boljim životom odlazi u Njemačku.
BOJAN ZIBAR

Predstavu su popratile brojne osobe iz javnog života.

Za prikaz čistokrvne, zabavne Vlajne, zaslužan je redatelj i autor teksta Ivan Leo Lemo. Glazbu koja prati cabaret oplemenio je skladatelj Zvonimir Dusper Dus, a za scenografiju se pobrinuo Kristijan Popović. Kostimografkinja Martina Ptičar i dizajnerica Kristina Burja zaslužne su za izdanja u kojima se na sceni pojavila glavna i jedina protagonistica.

image
Glumica je poslije premijere uživala u druženju sa suprugom i kolegama koji su je u velikom broju podržali dolaskom.
BOJAN ZIBAR

Sudeći po reakcijama prisutnih, usudimo se reći kako je predstava bila pravi pogodak u sridu. Svi oni koji nisu imali sreću pogledati predstavu koja pogađa u sridu, imaju za to priliku 29.10 i 28.11 u kazalištu Vidra ili u nastavku već dogovorene turneje po Hrvatskoj. Ulaznice za zagrebačke izvedbe moguće je kupiti online.

Čitajte i:

Doris Pinčić spremna za novo poglavlje nakon dugo vremena: 'Privodimo kraju našu avanturu'

'Strahovala sam': Doris Pinčić otkrila s kakvom se dijagnozom nosi od 14. godine

Doris Pinčić poslala je 'drsku' poruku iz Splita, komentari i dalje pristižu sa svih strana

Linker
18. travanj 2024 18:14