instagram
obiteljska sreća

Doris Pinčić Rogoznica: Prva šetnja s Gitom

Doris Pinčić Rogoznica (29) ne krije koliko je opuštenija s drugim djetetom; na njezinom licu nema ni traga brige - samo golema sreća

‘Krenuli smo otkrivati svijet’, napisala je poznata Zadranka na Instagramu točno 11 dana nakon što je rodila svoje drugo dijete, djevojčicu Gitu kojoj je ime pak dao četverogodišnji brat Donat. Prvu šetnju podijelila je s prijateljima na društvenim mrežama, baš kao što je tijekom boravka u rodilištu u Vinogradskoj bolnici objavila i prvi susret velikog brata i njegove malene sestre koja je stigla kao najljepši dar za petu godišnjicu braka voditeljici i njezinom suprugu, glazbeniku Borisu Rogoznici.

Vlasnica diplome Akademije glume i lutkarstva u Osijeku koja se posvetila karijeri radijske voditeljice svakoga jutra tijekom tjedna budi slušatelje Narodnog radija. Kada je rodila sina Donata, Doris se na posao vratila nakon šest tjedana, a kako joj je i druga trudnoća prolazila lagodno, radila je do posljednjih tjedana. Izjavila je svojedobno kako je honorarna suradnica te da ako ne radi, ne dobiva plaću, što je bio razlog njezinog ranog povratka na posao.

Linker
23. travanj 2024 20:47