Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica
 Danijel Galić
BRoji još sitno

Doris Pinčić Rogoznica: 'Kad je mama vidjela što radim u trudnoći, bila je u šoku'

Glumica, televizijska i radijska voditeljica Doris Pinčić Rogoznica broji samo dane do poroda, a još uvijek radi punom parom - na poslu, ali i kod kuće gdje se vježbajući priprema za porod

Doris Pinčić Rogoznica uživa u svojoj drugoj trudnoći. U obitelj uskoro stiže roda, a ona radi, kuha, putuje, vježba i sve stiže. Svoja iskustva za vrijeme trudnoće Doris je odlučila podijeliti i sa slušateljima Narodnog radija, a u drugoj epizodi ‘Dode Rode‘ govorila je o svom iskustvu vježbanja u trudnoći.

'Kad me mama vidjela da vježbam u trudnoći, rekla mi je u šoku – ti nisi normalna, ali vremena su se promijenila', priča Doris i objašnjava zašto je važno vježbati za vrijeme trudnoće ako liječnik nije savjetovao mirovanje.

Obrnuti psi #najljepsejebitimama #vjezbanjejezabavno #vjezbanjeudvojejelakse

Objavu dijeli Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda)

'Ako nam ikad treba snaga, onda je to u trenutku poroda i u trenutku kad dobijemo naše bebice koje su onda kao mali utezi. Odjednom dobijemo dva, tri, četiri kilograma na ruke i naravno da to ostavlja posljedice na leđa. I zato je važno pripremiti se.', rekla je Doris koja će krajem lipnja dobiti djevojčicu Gitu.

Iako ona i njezin suprug, glazbenik Boris Rogoznice nisu javno otkrili spol drugog djeteta učinila je to njezina šogorica Marina koja bio trebala roditi u istom tjednu kao i glumica kada je ispod fotografije s Doris napisala 'Nas četiri'.


Krafnice ? @cromarina #babyboom #rogoznicefamily

Objavu dijeli Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda)

Doris je u 36. tjednu trudnoće i porod se sasvim približio, a posebno je uzbuđen i njezin sin 'Donat (3).



Doris Pinčić Rogoznica čeka drugo dijete


'Doktor mi je rekao da sam u terminu između 37. i 42. tjedna, a 37. tjedan je za sedam, osam dana. Ovih prvih osam mjeseci trudnoće traje osam mjeseci, a ovaj zadnji mjesec se čini kao da traje još osam mjeseci', kaže voditeljica koja stvarno broji 'sitno', a najviše strahuje od nespavanja, jer kaže, nakon prvog poroda nije spavala tri godine.

Linker
23. travanj 2024 19:31