Facebook Boris Rogoznica
ODBROJAVA DANE

Doris Pinčić Rogoznica ekspresno se vraća na posao: Nakon četiri mjeseca opet u eteru

Prije četiri mjeseca u život voditeljice Doris Pinčić Rogoznica ušetala je djevojčica Gita i mamu ponovno podsjetila na pelene, uspavanke i neredoviti beauty sleep. Kako uz obiteljsku miljenicu nije bilo odmora, glumica je u top formi za buđenje od pet ujutro.

Nakon porodiljnog dopusta kojeg je Doris Pinčić Rogoznica (30) sa suprugom Borisom u najvećem dijelu provela u rodnom Zadru, Narodni radio je s ponosom najavio kako se odbrojavaju dani do njezinog ponovnog ulaska u eter s Hrvojem Kečkešom.

Facebook Doris Pinčić

Malena Gita naglasila je Doris ispod objave Narodnog radija 'dala sve od sebe da se mama ne zaboravi ustajati u pet sati ujutro'.

Kada je rodila sina Donata u veljači 2014., vlasnica diplome Akademije glume i lutkarstva u Osijeku na posao vratila u rekordnom roku, nakon samo šest tjedana. Izjavila je tada kako je honorarna suradnica te da ako ne radi, ne dobiva plaću, što je bio razlog njezinog ranog povratka na posao, a tu joj veliku potporu daje i njezin suprug Boris Rogoznica.

A da svoju dragu podržava u svemu, rekao nam je nedavno i Boris Rogoznica. 'Pravila nema. Poznajem ljude koji su srljali u brak sa 17 godina zbog trudnoće i sličnih razloga pa su uhvatili lijepi staž od 30, 40 godina braka. A isto tako one koji su sve planski obavili, duga veza, poslovna realizacija, brak u zreloj dobi i sve kako treba pa im se brak raspao kao kula od pijeska. Premda nije poanta braka da se doživi srebrni, zlatni pir, već da su zajedničke godine kvalitetno provedene. Svi parovi se suočavaju s istim problemima i iskušenjima. Razlika je samo u tome što neki probleme uspiju riješiti, prebroditi krize i istolerirati greške, a drugi ne. Po meni je bitno zajedništvo. Da su dvoje ljudi zajedno u svemu, dobrom i lošem a ne svatko na svoju stranu. Kada je krizna situacija, mi jedno drugom znamo reći – OK, sada si pogriješio, svjestan si toga. Zato ću ja baš sada biti uz tebe, a ne te ostaviti kad ti je najteže. I tu se pridobiva povjerenje i vrijednost braka’, zaključio je Boris.

Linker
20. travanj 2024 07:42