Večer glazbe u Splitu

Doris opravdala titulu jedne od najvećih hrvatskih diva: Pjevačica u svom gradu zablistala na pozornici

Na pozornici Splitskog festivala u četvrtak je nastupila jedna od omiljenih pjevačica. Doris je oduševila brojnu publiku kojoj ni vrućina te večeri nije smetala.

Za mnoge je Doris Dragović najveća kraljica estrade, a sinoć je u Splitu dokazala zašto nosi tu titulu. Publika ju je s nestrpljenjem čekala na splitskim Prokurativama, a kada se pjevačica popela na pozornicu Splitskog festivala, publika ju je oduševljeno dočekala. Ni vrela ljetna noć nije spriječila energičnu Splićanku da besprijekorno otpjeva svoj repertoar koji se sastoji od mnogih legendarnih hitova, kao ni njenu publiku da s njom pjeva i pleše.

image
Doris Dragović nastupila je na Prokurativama.
BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX

U elegantnoj i nježnoj večernjoj haljini Doris je blistala na pozornici koja joj je zaista prirodno okruženje. Blijedoružičasta kreacija sastavljena od dva dijela - gornji dio od čvršćeg materijala, ukrašen glitterom i s otvorenim leđima spojen je s lepršavim, dugačkim donjim dijelom kojeg je Doris u potpunosti iskoristila za postizanje što dojmljivijeg nastupa.

image
Publici nije smetala vrućina.
BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX

Čitajte i: Godine joj ništa ne mogu! Doris Dragović slavi rođendan uz novu pjesmu kojom je počastila obožavatelje

Velika podrška

Doris je otkrila da su je na koncert u Split došle poslušati i dvije prijateljice iz Izraela, u toj je zemlji na Eurosongu osvojila visoko četvrto mjesto upravo s tom pjesmom.

Na koncertu je odala počast i velikom Oliveru Dragojeviću, njezina izvedba "Vjeruj u ljubav" dirnula je sve u publici, a mnogima je krenula i suza, piše Slobodna Dalmacija. Nakon što je otpjevala pjesmu Doris je rukom mahnula prema nebu i poslala dva poljupca.

image
Energična pjevačica oduševila je gledatelje.
BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX

U publici su bili i brojni poznati - Dino i Viktorija Rađa, Vjekoslava Huljić s djecom Hanom i Ivanom, bivši splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara sa suprugom Danielom Marasović Krstulović, Neno Belan, Damir Kedžo, Jole, Mia Dimšić. Iako je noć bila vrela, nikome to nije smetalo da uživa u koncertu prave splitske dive.

image
Doris Dragović zablistala je u nježnoj kreaciji.
BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX
Linker
20. travanj 2024 05:31