ne odustaje

Donald Trump nastavlja paljbu po Meghan Markle: ‘Mislim da je Harry užasno iskorišten‘

Bivši američki predsjednik Donald Trump ponovno se okomio na vojvotkinju od Sussexa, kojoj predbacuje da nema nimalo poštovanja prema britanskoj kraljici i da je užasno iskoristila svog supruga Harryja.

Bivši američki predsjednik Donald Trump nikad nije gajio simpatije prema Meghan Markle, a to je potvrdio i u intervjuu britanskoj tv-postaji GB News.

- Od prvog dana nisam bio njezin fan - rekao je Trump. - Mislim da je Harry užasno iskorišten i mislim da će jednog dana požaliti.

image

Trump nije veliki fan Meghan Markle, a to je nebrojeno puta i dokazao.

SERGIO FLORES/AFP/PROFIMEDIA

Uvjeren je Donald da je preseljenje vojvoda od Sussexa u Ameriku uništilo Harryjev odnos s njegovom obitelji i jako povrijedilo kraljicu, koju je on osobno imao čast upoznati 2019. tijekom službenog posjeta Ujedinjenom Kraljevstvu.

Čitajte i: Trump napao Meghan: Uvrijedio vojvotkinju i uputio neumjesnu želju princu Harryju

image

Donald Trump smatra da Meghan iskorištava Harryja.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kraljicu voli, Meghan ne trpi

Kraljicu Elizabetu smatra velikom ženom i povijesnom osobom, a Meghan Markle mu je odbojna. Zamjera joj što je pokazala toliko nepoštovanje prema kraljevskoj obitelji, pogotovo prema kraljici. Naglasio je da on poštuje britansku kraljicu jer ga je tako odgajala njegova majka, podrijetlom Škotlanđanka.

Doduše, tijekom posjete Buckinghamskoj palači zaboravio je na svoj kućni odgoj: hodao je ispred kraljice i tako joj pokazao leđa, što je prema protokolu krajnje nepristojno.

image

Trump je tijekom kraljičinog posjeta Americi 2018. hodao ispred nje, što nije prema protokolu.

I-IMAGES/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Kako je rekao u intervjuu za GB News, Trumpu se također ne sviđa što se Meghan petlja u američku politiku lobirajući među američkim kongresmenima da poboljšaju zakon o porodiljnom dopustu, a pritom se koristi svojom kraljevskom titulom.

- Neprilično je to što radi - poručio je bivši predsjednik Trump, koji je i prije osjećao potrebu javno podbadati Meghan. Kad je prvi put čuo da se Sussexi sele u SAD, promptno je reagirao na Twitteru pozvavši Amerikance da ne pokrivaju troškove njihove tjelesne zaštite. Vojvode su mu odgovorile da ne mora brinuti jer ionako ne namjeravaju tražiti zaštitu od američke vlade budući da su već angažirali privatnu zaštitarsku tvrtku.

Linker
17. travanj 2024 06:03