Getty Images
PRVA DAMA U AKCIJI

Donald Trump ima sreće: Melania zna kako treba slušati himnu!

Od inauguracije Donalda Trumpa, novog predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, još nije prošlo niti sto dana, a prva dama Melania Trump već se pokazala vrlo nekonvencionalnom prvom damom.

Najviše čuđenja i zamjerki izaziva činjenica da se s njihovim sinom Barronom još uvijek nije preselila u Bijelu kuću, ali mnogi joj priznaju da se nakon incidenta s modnim dizajnerima koji su odbili kreirati za nju polako uspjela pretvoriti u pravu ikonu stila. Također, ono što joj sasvim dobro uspijeva i što je za njezinu poziciju važno – polazi joj za rukom učiniti da kraj nje Donald Trump izgleda još više "predsjednički".

Na tradicionalnoj uskršnjoj potrazi za jajima u Bijeloj kući, budniji su promatrači primijetili da je suptilno podsjetila supruga kako se treba ponašati za vrijeme himne. Dok su ona i sin Barron stavili ruke na srca čim je himna započela, Donald nije bio toliko hitar, ali blagi udarac po ruci brzo je ispravio stvar.

Trump je ruku na srce stavio brzo i elegantno, kao da ga nikada na to nije trebalo podsjećati, a društvene mreže su odmah preplavili negativni, cinični i zluradi komentari među kojima se posebno ističe onaj da je Melania ustvari podsjetila Trumpa da pokrije rupu u grudima gdje ljudi obično imaju srce.

Linker
20. travanj 2024 03:55