Ponovno na okupu!

Domenica Žuvela objavila fotografiju s trudnom Hanom Huljić, pratiteljima za oko zapeo jedan detalj...

Nakon što je glazbenica sa svojom zajednicom na Instagramu podijelila lijep trenutak povratka kući, mnogi su se zapitali što je s trbuščićem njezine najbolje prijateljice.

Glazbenica Domenica Žuvela pozirala je s prijateljicama među kojima je bila i njezina najbolja prijateljica i kuma, Hana Huljić. Naime, nakon što je neko vrijeme živjela u Zagrebu zbog sudjelovanja u emisiji Ples sa zvijezdama, Domenica se vratila živjeti u Split, gdje su je dočekali njezini najmiliji.

Nakon što je objavila fotografiju na kojoj pozira s prijateljicama, njezini su pratitelji primijetili jedan detalj.

"Sakrili ste Hanin trbuščić. Hana, što će ti taj šešir na glavi, ljepša si bez njega", napisala je jedna Domenicina pratiteljica u komentaru.

Čitajte i: Poznati nogometaš ukrao mikrofon Maji Šuput, družila se i s Grašom: ‘Da mi je netko rekao da ćemo u pauzama pričati o bebama...‘

Riječ je o prvoj fotografiji koja je objavljena u posljednjih mjesec dana, a koja prikazuje novopečenu suprugu Petra Graše. Naime, posljednji je put Hana objavila fotografiju krajem travnja, kada je otputovala u Veneciju.

Hana i Grašo očekuju djevojčicu koja bi se trebala roditi u srpnju, a ponosni je budući djed Tonči Huljić objavio videospot za pjesmu Baci oko na mene, koju je posvetio unučici.

Linker
14. travanj 2024 13:15