Ljubav i molitva

Domaći par u Međugorju pronašao svoj mir

Naočit domaći sportaš iz Zadra i njegova atraktivna djevojka iz Požege nerazdvojni su već mjesecima, a ovaj put Lea je svog Stipu pratila na mjesto koje mu puno znači i na koje se uvijek rado vraća.

Naočit domaći sportaš iz Zadra i njegova atraktivna djevojka iz Požege nerazdvojni su već mjesecima, a ovaj put Lea je svog Stipu pratila na mjesto koje mu puno znači i na koje se uvijek rado vraća.

Stipe Žunić, naočit bacač kugle koji je ljetos na svjetskom atletskom prvenstvu u Londonu osvojio brončanu medalju, ne krije koliko uživa sa svojom boljom polovicom. Tako je svoju djevojku Leu Glasnović, lijepu crnku iz Požege, odveo na kratko putovanje - izabrali su Međugorje gdje su u molitvi pronašli mir i zadovoljstvo.

Sretni je par zajedno već osam mjeseci, a Zadranin Stipe što je moguće češće dolazi u Zagreb gdje njegova Lea studira komunikologiju i novinarstvo. Da je veza ozbiljna, ne govore samo zajedničke fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama, već i činjenica da je svoju dragu upoznao s roditeljima, što je nedavno otkrio za magazin Gloria.

Zagreb, 140817.
Bacaliste kod NSK, Hrvatske bratske zajednice.
Konferencija i izjave Stipe Zunica, osvajaca broncane medalje u bacanju kugle na Svjetskom atletskom prvenstvu u Londonu.
Na fotografiji: Stipe Zunic i djevojka Lea.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / Hanza Media
Studentica Lea Glasnović razlog je za Stipine sve češće izlete u Zagreb

Stipe Žunić na floridskom je sveučilištu diplomirao sociologiju. Sveučilište u Floridi osiguralo mu je stipendiju kao svjetskom juniorskom prvaku u bacanju koplja. No, nakon što je na drugoj godini studija ozlijedio desno rame, morao je prekinuti karijeru. Operacija se bila zakomplicirala, umalo je završila kobno, a kuglu je zapravo počeo bacati u rehabilitacijske svrhe. Upravo mu je vjera pomogla na putu ozdravljenja, kao i na putu uspjeha.

A post shared by Stipe Zunic (@zunicstipe) on

Linker
28. travanj 2024 14:46