Dragan Despot i Anja Šovagović Despot
 Darko Tomas / Hanza Media
NAKON OPERACIJE

Domaći par razdvojen na godišnjicu: Vjenčali su se nakon samo četiri dana veze, a danas slave 32. godišnjicu braka

Zdravstveni problemi spriječili su ih da proslave 32. godišnjicu braka, ali glumica Anja Šovagović Despot prisjetila se tog 11. listopada kada su u Crkvi sv. Marka jedno drugome obećali ljubav i vjernost do kraja života.

Glumački par Dragan Despot i Anja Šovagović Despot nisu u prilici proslaviti svoju godišnjicu braka zajedno jer je 62-godišnji glumac, zvijezda serije "Novine", trenutačno na višednevnoj njezi u KBC-u Rebro u Zagrebu. Iako se radilo o rutinskoj operaciji žučnih kamenaca, postupak zahtijeva višednevni boravak u bolnici koji se poklopio s važnim danom u njihovim životima. Ipak, 55-godišnja glumica prisjetila se najljepših trenutaka na svojem Instagram profilu uz nekoliko fotografija.

- "Kad bih sve jezike ljudske govorio i anđeoske, a ljubavi ne bih imao, bio bih mjed što ječi ili cimbal što zveči. Kad bih imao dar prorokovanja i znao sva otajstva i sve spoznaje; i kad bih imao svu vjeru da bih i gore premještao, a ljubavi ne bih imao, ništa sam"! 11. listopada 1986. u Crkvi sv. Marka rekli smo DA! - napisala je Anja Šovagović Despot koja se za svog supruga udala nakon samo četiri dana veze. Ipak, za ljubav su čekali nekoliko godina: prvi put su se susreli kada je Anja bila još maloljetna pa su svojoj vezi dali priliku nakon drugog susreta, kada je ona bila na drugoj godini Akademije i tada nisu više željeli čekati. Iako mnogi smatraju da je za dugotrajan brak potrebno višegodišnja veza, oni su primjer da "brak na brzaka" itekako može biti sretan i "do kraja života". Par je u braku dobio 23-godišnju kćer Anu i 18-godišnjeg sina Josipa.

Zagreb, 250618.
Pantovcak.
Predsjednica RH povodom Dana drzavnosti odrzala je prigodni govor pred mnostvom uglednika.
Na fotografiji: Dragan Despot.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / Hanza Media
Dragan Despot i Anja Šovagović Despot

Linker
16. travanj 2024 14:42