Ususret Valentinovu

Domaće zvijezde u izlasku uoči Dana zaljubljenih: Korana Gvozdić i Ivan Šarić bili su posebno dobro raspoloženi!

Započele su ‘Très Chic‘ filmske večeri u Kaptol Boutique Cinema koje traju sve do 14. veljače, a među prvima su u dobrom filmu i brojnim aktivnostima uživala mnoga poznata lica.

Sinoć su kino i bar Kaptol Boutique Cinema još jednom podigli ljestvicu kinoizlaska zbog jedinstvenog koncepta zabave, a privukli su i brojne ljubiteljice filma te parove koji su se počastili izlaskom uoči dana ljubavi. Započelo je specijalno izdanje 'Très Chic' večeri pod nazivom “spicy valentine”, a traju sve do 14. veljače tako da su savršena ideja za izlazak ako tražite ideju kamo za Valentinovo.

Sinoćnju zabavu na otvorenju filmskih večeri nisu propustili ni Korana Gvozdić, Ivan Šarić, Renata Sopek, Natali Dizdar, Božo Skoko, Martina Pandžić Skoko, Dražen i Rosa Klarić te brojni drugi.

Misterij snimljen prema romanu Agathe Christie 'Smrt na Nilu' te romantična komedija 'Knjiga ljubavi' odličan su izbor pogotovo ako uz film dobivate i très chic poklone, besplatnu hair spa dijagnostiku, pop up nail bar, tasting hummusa s čilijem ali I pogled na akrobacije multitalentiranog akrobate i trenera Darija Zvornika!

Čitajte i: Splićani pohrlili na dugoočekivanu predstavu: Za praizvedbu prema romanu Tisje Kljaković Braić tražila se karta više

Linker
11. travanj 2024 07:27