Srđan Vrančić / CROPIX
A i dečko joj je tamo

Domaća glumica užasnuta svojim strastvenim scenama: 'Sramota me je! Što ako ih moja baba vidi?'

Jagoda Kumrić glumi opaku novinarku, a iako joj je dečko na setu, ona snima strastvene veze sa zgodnim kolegom...

Splitska glumica Jagoda Kumrić koja je u domaćoj dramskoj seriji ''Drugo ime ljubavi'' utjelovila snalažljivu i upornu novinarku Irenu Novosel u Nova buzz videu prisjetila se scena sa snimanja serija te ih prokomentirala.

''Neugodno mi je ovo gledati. Sramota me. Što ako mi ovo baba vidi? Rekla bi moja baba 'dobro se valjaš'. Tako se kod nas kaže. Irena i Igor su jedan vatreni par, jako su strastveni. Neugodno mi je, zacrvenila sam se'', rekla je za vruću ljubavnu scenu koju je snimila s kolegom Slavkom Sobinom.

No, prošle je godine Jagoda s ponosom pokazala da je pronašla ljubav, a to nije glumac s kojim se "dobro valja", kako bi njena baba rekla.

promocija serije Drugo ime ljubavi / Boutique Kaptol Cinema / Zagreb 03.09.2019. / foto: Davor Matota / Jagoda Kumric i Konstantin Haag
Davor Matota
Ljubav je na setu serije "Drugo lice ljubavi"

Iako su vezu pokušavali sakriti od javnosti, splitska glumica Jagoda Kumrić i njezin tri godine mlađi kolega Konstantin Haag, inače rođeni Nijemac, više ne mare za znatiželjne poglede. Ionako većinu vremena provode na snimanju serijala ‘Drugo ime ljubavi’, u kojem Jagoda igra novinarku Irenu Novosel, a Konstantin buntovnog Gorana.

Inače, njihova ljubav nije počela na snimanju već se par zbližio na studiju glume na Umjetničkoj akademiji u Splitu, gdje su bili u istoj klasi. Najprije kao prijatelji, a kad je Jagoda prekinula s ocem svoje kćerkice Nastasye, prijateljstvo je preraslo u podršku i ljubav.


Čitajte najnovije vijesti:

Linker
14. travanj 2024 18:48