Instagram
Blagdani se bliže

Domaća glumica se požurila i već je u božićnom duhu ukrasila dom

Kuc, kuc, Božiću! U nekim je domovima, čini se, već zavladalo veselo predblagdansko ozračje koje poziva da što više vremena provodimo kod kuće, uz bolju polovicu,djecu, prijatelje, knjigu, topli čaj... Baš tako toplo djeluje i u domu domaće glumice!

Glumica Petra Kurtela, koja je 17. kolovoza rodila svoje prvo dijete, uživa u majčinstvu i vremenu na porodiljnom dopustu. Budući da je sada više kod kuće, već ju je uhvatila predblagdanska euforije te je počela ukrašavati dom u duhu Božića.

U lampicama koje je montirala zid uživa najviše uživa njezin tromjesečni sinčić Relja, a zasigurno i Petrin dugogodišnji partner Igor Banović, arhitekt i game developer. Inače, Petra, koja se proslavila osobito ulogom u sapunici 'Zabranjena ljubav' te je bila vrlo aktivna i na kazališnim daskama, obožava uređivati interijere. Do te mjere, da osim svog doma, uređuje i domove svojih prijatelja.

'Moj najveći talent leži u baratanju malim budžetom, a to je ono što se ljudima sviđa. Mnoge komade namještaja osmislila sam sama i izradila ih u tvrtki svog tate Petra koji je po zanimanju inženjer strojarstva', rekla je nedavno u razgovoru za Gloria.hr.

Ususret Božiću, prvi ukras u petrinu domu svijetleći je:

A post shared by Petra Kurtela (@petrakurtela) on

Ljetos je to izgledalo ovako:

A post shared by Petra Kurtela (@petrakurtela) on

Linker
23. travanj 2024 19:23