Dolly Parton na koncertu u Nashvilleu
 Curtis Hilbun / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia
Ako to napravi, oborit će rekord

Dolly Parton ponovno na naslovnici Playboyja: 'Pa što, grudi su mi još uvijek iste'

Country ikona Dolly Parton otkrila je tijekom televizijskog intervjua u Australiji da bi ponovno snimila naslovnicu za Playboy. Nedavno je proslavila 74. rođendan, a volje za poziranje joj ne nedostaje - dapače, čeka samo poziv uredništva. Inače, kultnu naslovnicu za taj magazin snimila je 1978. godine.

Glazbenica Dolly Parton otkrila je tijekom televizijskog intervjua da bi ponovno htjela pozirati za Playboy. Godine joj nisu problem i smatra da bi bila sjajna ideja rekreirati naslovnicu koju je snimila 1978. godine. Nosila je tada poznati zečji kostim i dobila fotografiju o kojoj se i danas priča s divljenjem.

"Upravo sam navršila 74 godine i planiram opet biti na naslovnici magazina Playboy. Pojavila sam se u časopisu prije mnogo godina", rekla je u jednom intervjuu i bacila rukavicu uredništvu kultnog magazina. Ako je pozovu, ona će se odazvati i snimiti seksi naslovnicu i u 75. godini života.

DOLLY PARTON'S HEARTSTRINGS, Dolly Parton, 'These Old Bones', (Season 1, ep. 108, aired Nov. 22, 2019)., Image: 486730218, License: Rights-managed, Restrictions: Please credit ©Netflix/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Netflix / Everett / Profimedia
Netflix / Everett / Profimedia
Američka pjevačica ne sumnja da bi mogla ući u stari kostim.

Nije se željela fotografirati bez odjeće pa je Playboy odbila više puta

Voditelj ju je potom pitao bi li obukla opet isti zečji kostim, na što je ona odgovorila: "Vjerojatno bih ga mogla obući. Grudi su još uvijek iste veličine".

Dolly ne vidi nikakav problem u tome da ponovi stare fotografije, jer se, kako znamo, nije eksponirala u potpunosti, barem ne vizualno.

Dok Playboy nije odustao od ideje da ju se fotografira potpuno obnaženu - Parton ih je odbijala. Te 1978. godine dala je, doduše, intervju koji je podigao prašinu i bio je jedan od dotada najčitanijih u povijesti.


Postigla bi nešto što još niti jednoj zečici nije 'upalilo'

Kada bi Dolly snimila ponovno naslovnicu Playboya, bila bi najstarija žena koja se ikad odlučila na taj potez (ali vjerojatno i koja bi dobila takav poziv u tim godinama). Rekord još uvijek drži 69-godišnja Jane Seymour, koja je za Playboy pozirala 2018. godine.

Dolly Parton
53rd Annual CMA Awards, Arrivals, Bridgestone Arena, Nashville, USA - 13 Nov 2019, Image: 482791071, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia
Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia
Dolly Parton, možemo iščitati, nada se pozivu uredništva kultnog časopisa.

Linker
25. travanj 2024 16:38