bračni savjet

Dolly Parton otkrila kako održava ljubavnu iskru u svom 55 godina dugom braku koji ni po čemu nije tradicionalan

Country zvijezda i poslovnjak u braku su od 1966., a bez obzira što je njihov brak otvoren, Dolly je važno održavati pozitivnu napetost u njihovom odnosu.

Country pjevačica Dolly Parton i njezin suprug Carl Thomas Dean u braku su već dugih 55 godina, što je u današnje vrijeme postala prava rijetkost u showbizz svijetu. No, brak se ne održava sam, već se u njega mora uložiti puno truda, vremena i volje kako bi cvjetao svakim danom sve više.

Ponekad je teško održavati iskru, no Parton je za E!News otkrila kako ona voli začiniti svoj brak. "Volim se srediti za Carla. Svaki dan se našminkam i složim frizuru jer cijeli svijet me uvijek vidi dotjeranu i onda ga ne mogu iznevjeriti kada sam doma. Nitko se ne želi ljubiti s nemarnom osobom", objasnila je Dolly.

Čitajte i: Nešto za vašu privatnu biblioteku: Dolly Parton ušla je u autorske vode i piše svoj prvi roman

Dodala je da joj je vrlo važno da izgleda najbolje što može jer to čini njihov odnos uzbudljivim. No, među njima stvari nisu uvijek "napete".

"Tu i tamo ga znam zateći kako hrče na kauču u svojoj trenirci i pomislim si: 'Gdje je Jolene kad je trebam?'", našalila se Parton, referirajući se na njezinu poznatu pjesmu "Jolene" u kojoj pjeva o istoimenoj ženi za koju se boji da će joj preoteti muškarca.

Inače, country zvijezda i poslovnjak Carl Thomas Dean u braku su od 1966. godine, no njihov odnos nije tradicionalan jer Dolly ne vjeruje u monogamiju i tako priznala da je u otvorenom braku.

"Monogamija je jedna od najprecjenjenijih vrlina. Monogamija je monotonija. Nama je u redu ako imamo nekog drugog. No, ja ne želim znati ako je on s nekim, a ni on ne želi znati ako sam ja s nekim", rekla je pjevačica jednom prilikom. U ožujku će izaći njezin prvi roman "Run, Rose, Run" koji je napisala uz pomoć književnika Jamesa Pattersona.

Koliko savjet Dolly Parton o začinjavanju braka dobro zvuči, pitamo se što radi Carl da bi održavao napetost jer nije samo na ženama da se stalno brinu da je njihov partner zabavljen, već i obratno, zar ne?

Linker
20. travanj 2024 15:06